03 februari 2019

Morphe Brushes - 35D Dark Smokey palette.

Jaahörrni, det är en oooootroligt trött Marina som sitter här och skriver. Lååång helg som varit hektisk, rolig och lite krävande. Men bara trevligt i stort sett. Konfernes och fest med jobbet har det ju varit som jag nämnt tidigare. Jag hade inte fattat att det skulle vara så stort som det var, ca 2000 personer. Synsam i hela norden. Sverige, Norge, Finland och Danmark. Festen hade 70/80-tema (jag hade 70tals stuk på mina kläder) och det var så kul att se alla outfits. Otroligt vad mycket möda många lade ner.

Jag var tvungen att sova hos en kollega mellan fredag och lördag eftersom bussen till Arlanda skulle gå så tidigt på morgonen att jag hade inte kunnat ta mig hemifrån mig, bussarna går inte så tidigt på morgonen (läs; natt) . Vi steg upp tio i fyra på lördagsmorgonen och sen har det gått i ett tills jag kom hem idag på eftermidagen. Vi är glada att vi kom hem alls. Planet var försenat från Kastrup pga snökaoset hemma (i Köpehamn fanns inte tillstymmelse till snö) men det var i allafall ett av planen som faktiskt lyfte, många andra var helt cancellerade. 

Nåja en helt fantastisk helg har det varit. 

Jag har ju då, så klart inte hunnit lägga upp sminket från de senaste dagarna innan helgen. Så här kommer torsdagssminket.




Bas för skuggorna: Eyefix från Face.
Under brynet: Coconut Shake från Loreal.
Längs brynbenet ovan globlinjen: m/s Beaver från Make Up Store.
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: grön skugga från E.l.f Cosmetics Eye Transformer palette.
Skugga i yttre och intre ögonvrån: båda från Morphe Brushes 35D Dark Smokey palette.
Eyeliner: Fluidline Dark Envy från MAC.
Mascara: Aqua Smokey Lash Mascara från Make Up For Ever.
Brow: 24 Hour Super Brow Pomade från Kat von D.




Läppstift: 306 Mauve me Matte från Viva la Diva.



Primer: Smashbox Photo Finish Foundation Primer.
Bas: Youthful Glow Foundation Beige 000 från Yves Rocher.
Puder: Infinity Filter från Linda Hallberg Cosmetics.
Bronzer: Teinte Universelle från Yves Rocher.
Highlight: Get Gorgeous Highlighting Powder från tecnic.
Blush: Blushon Bubble nr 120.



Jag har fortfarande fredagens inlägg kvar att göra men nu så håller jag mig inte vaken längre så det får kanske bli i morgon.

Natti, natti!

2 kommentarer:

Lotta sa...

Jättefint!
Vilken tur att ni kom hem så ni slapp fastna i Köpenhamn! Är väl typiskt när man ska nånting att det blir snökaos. Förstår att du är trött, men härligt ändå att det varit en rolig helg!

marinamake sa...

Jadu, man e för gammal, pallar inte för en frostnatt ;-)

Ja men visst är det typiskt. Jag är typ ALDRIG ute på äventyr. Flyger typ en gång vart femtonde år, och då ska det så klart bli snökaos. Men nu gick det ju bra ändå, vi blev väl typ en timme försenade, medans andra blev helt strandsatta så vi ska inte klaga. Men sååå in i döden trött. Jag tror jag sov innan jag lade huvudet på kudden :-)

The Vintage Rose Palette - Give Me Glow Cosmetics

Har haft en väldigt intensiv dag på jobbet. Vi håller ju på att flytta, ska in i en större lokal i centrumet där jag jobbar. Så i flera daga...