04 januari 2018

Pigment från Inglot

Jag har ett nytt pigment från Inglot. Beställde det till mig själv när jag ändå var i farten med att beställa julklappar till ungarna i julas. Nåt roligt ska man väl ha själv också... ;-). Jag äger två av deras pigment sedan tidigare. Alla är superläckera. Detta är helt otroligt snyggt. Bilderna gör det absolut inte rättvisa. Det är en rödbrun bas med lite mintgrönt skimmer i. Och det skimrar och glittrar rejält kan jag lova. Går inte alls att fånga på bild. I allfall kan inte jag. Men har ni aldrig provat dem så gör det, ni blir inte besvikna jag lovar!




Bas för skuggorna: Eyefix från Face samt Lock-It Concealer Creme White Out från Kat von D.
Över rörliga delen av locket: Pure Pigment Eyeshadow nr 85 från Inglot.
Övriga skuggor: från Kat von D´s Shade&Light palett.
Dutt i inre vrån: Mermaid Sirene från NYX.
Eyeliner: Super Liner Extra Black Gloss från Loreal.
Mascara: In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara från MAC.
Bryn: Dipbrow Pomade Granite från Anastasia Beverly Hills.






Amore Matte Metllic Lip Creme 09 Pure Mattness från Milani.



Primer: Mattifying Primer från Kicks.
Bas: Infallible 24H Stay Fresh Foundation 120 Vanilla från Loreal.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronzer: Milk Chocolate Soleil från Too Faced.
Highlight: Emerald från Kat von D´s Alchemist palett.
Blush: Baked Blusher Honeymoon från Kicks.




Så var det bara en dag kvar på första arbetsveckan efter julledigheten. Min vecka var inte så lång, bara fyra dagar. Gubben kommer över och det blir slappa och mys som vanligt. Men först ska fredagen klaras av...

Sminka lugnt!

2 kommentarer:

Lotta sa...

Superfint! Skriver upp det på min vill ha lista!
Jag bor en bit från Malmö och där finns det faktiskt en Inglot butik. Har inte vågat mig in där än... Men hur använder man det? Direkt på huden? Eller på primer, men jag menar man behöver inte nåt klistrigt under? Den ”dammar” inte bort liksom?

marinamake sa...

Lotta! Så klart vågar du dig in.. de har mycket fint! Använd en primer (det gör jag alltid oavsett typ av skugga) det får den att fastna bättre och bli intensivare. Deras pigment är lite smuliga så jag brukar ta lite på penseln och så ta penseln och gnugga in pigmentet genom att trycka den mot insidan av locket. Sen pressa fast det på ögonlocket. Sen kan man ta en fluffigare pensel och sudda ut kanterna lite. Lycka till!

Juvia's Place

Fick bli en blå look i morse. Jag har filmat den för kanalen. Tänkte att jag skulle starta en serie på kanalen där jag gör monocromatiska lo...