31 augusti 2017

Försenad lördagssminkning - Morphe

Jag vet inte vad som hände med de här bilderna... det är från min sminkning i lördags, hade jobbarlördag. Brukar alltid försöka lägga upp mina bilder i samma ordning som jag gjort dem men på nåt vis så måste jag ha glömt bort dem och sen fortsatt med sminkningar från veckan som varit. Nåja, det spelar ju egentligen ingen roll. Jag samlar alltid allt smink jag använt på morgonen i en påse. för att kunna skriva här sen på kvällen när jag kommer hem. Påsen har jag tömt och städat upp utan att lägga upp bilderna. Märkligt... måste haft haft totalt hjärnsläpp.

Ja så nu kommer jag ju inte helt hundra ihåg vad jag använt.




Bas för skuggorna: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion.
Samtliga skuggor: från Morphe Plum Palette.
Eyeliner: Super Liner Extra Black Gloss från Loreal samt glitter längs kanten på hela eyelinern.
Under ögat: skugga från Morphe paletten.
Mascara: Better Than Sex Mascara från Too Faced.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Bevely Hills.






Läppstift: NYX Liquid Suede Amethyst.

ÄLSKAR färgen!


Vad jag använde för prylar till ansiktet har jag ingen aning om...



Tja det var min lördag det... snart dags för en ny lördag. En ledig sådan. Men först ska jag ta mig igenom morgondagen, fredag. Jag vet redan i förväg att den blir jobbig. Kort om personal, mycket kunder och jag är hängig, har ont i halsen och borde väl egentligen ligga hemma i sängen. Nåja, i morgon bara sen är det ledig helg. Ska bli skönt!

Inga kommentarer:

I morse var det återigen dags att filma in veckans video till min Throwback Thursday serie på kanalen. Så det fick bli en gammal palett från...