23 januari 2017

Anders - Blå Måndag

Nu var det ett tag sedan igen som jag var med på Emelies Blå Måndag. Jag håller på att ledsna... mina naglar är så crappiga så det känns inget roligt att lacka dem längre, och kameran är i princip omöjlig att fota någorlunda närbilder med. Gaaahhh... jag tröttnar. Men jag har gjort ett tappert försök här igen. 

Detta är ett gammalt lack från Make Up Store, Anders heter det. Tror nog inte det finns kvar i deras sortiment längre. Har nog inte använt det mer än ett par gånger tidigare. Lite tjockt i konsistensen, men torkar ändå snabbt, särskilt med lite Seche Vite ovanpå. 
Väldigt mörkt blått, med lite ljusare blåturkosa glitterpartiklar i... väldigt snyggt. I rätt sken skimrar det supersnyggt.


Tja, det var ett tappert försök.

6 kommentarer:

Lottsky sa...

Jättefint, kan tänka mig att det skimrar urfint i rätt ljus. Inte tycker jag dina naglar ser så hemska ut. =)

makeupbyblowfish sa...

Tycker om det lacket, har det själv! Tycker inte heller att dina naglar ser så hemska ut. KRAM

marinamake sa...

Lottsky! Syns inte när de är lackade, men de går alltid av, skivar sig och är torra. Vilket ju också gör att de aldrig blir någon längd på dem, hinner inte växa ut i samma takt som de går av. Har provat alla möjliga medikamenter men inget hjälper. Helt hopplöst :-(

marinamake sa...

Emelie! Ja, visst är det fint!

mymixednailpolish.blogspt.com sa...

vilken härlig blå med riktigt djup i!! mina naglar va i riktigt usel skick gick av mitt på nageln , trodde det va min nagelstäkare,men va nog vitamin brist va hos doktorn(i ett annat ärende men passade på att visa naglarna)hon trodde på vitaminbrist,,men ivarje fall käkat en vitamin burk, 2 tabletter om dagen och jag är piggare med bättre naglar(mitt val kvinna) testa om du inte gjort det förstås.(käkar än=)

marinamake sa...

mymixed... men tack för tipset!Det ska jag testa, jag är villig att göra vad som helst!

Metal Matte - Kat von D

Så var det måndag igen då, jag kände mig oinspirerad på morgonen och visste inte riktigt vad jag skulle hitta på. Jag försöker ju i princip...