03 oktober 2016

Blå Måndag - Pool Crush

Jaha så var det dags för Blå Måndag hos Emelie på Makeupbyblowfish igen, tiden bara flyger. Jag har legat hemma och varit dålig sen sist, och dessutom haft tredagars schemalagd ledighet så jag har ju faktiskt inte varit på jobbet på en hel vecka. 

Nåja, jag är faktiskt lite osäker på om jag redan haft detta upplagt på Blå Måndag... men, då får ni väl se det igen. Inget nytt lack. Ett gammalt Sugar Nails lack från IsaDora. Jag är ju egentligen inte så förtjust i såna där skrovliga lack, för att det känns som man har mosat sin lackning och gjort märken i lacket, om ni förstår vad jag menar. Så jag har hela tiden känslan av att ha en förstörd manikyr på naglarna. Men kan man komma över den känslan så är ju lacket snyggt ändå.

Tja, så här kommer då Pool Crush... i vad som känns som rond nr 2..


De två första bilderna tagna utan blixt.Resten nedan är tagna med blixt, som ni ser.

De va de hele!

5 kommentarer:

Anki Engström sa...

Håller med dej om skrovlet, men den är så fin att den kan visas flera ggr.

marinamake sa...

Anki! Tja skrovel gillas inte... ;-) Tur att du gillar!

Lottsky sa...

Jättefin färg - men jag håller med, gillar inte skrovliga naglar! Blanka ytor ska det vara. =)

Emma P sa...

Jag älskar struktur, har alls inget emot skrovlet och Pool Crush är jättefin!

marinamake sa...

Tja hörrni verkar vara lite blandade åsikter om det där med skrovlet...Var och en är salig i sin tro ;-) men jag håller med dig Emma, färgen är härlig!

Linda Hallberg Cosmetics

Här kommer gårdagens smink. Sista arbetsdagen innan semestern. Jag tog fram min Anger Mood penna från Linda Hallberg som jag haft liggandes...