20 mars 2016

Turkost och viktminskning

Fredagssminket kommer här. Lite glitter som vanligt, den här gången i form av en glittereyeliner. Har använt bara skuggor från Make Up Store. Gamla skuggor som jag haft länge. Den mörka tealfärgade var länge (och är fortfarande) en av mina favoriter bland den här typen av färger. Teal. Såå himla snyggt. Nu var det väldigt länge sedan jag använde just den här skuggan, och fick plötsligt ett ryck.

Lovely Linnea från Make Up Store, finns inte längre i sortimentet.





Samtliga skuggor från Make Up Store.

Bas för skuggorna: Color Riche Fixing & Unifying Eyeshadow primer från Loreal.
Highlight: m/s Vanilla.
Längs brynbenet ovan globlinjen: m/s Beaver.
Inre vrån: m/s Rodeo.
Yttre vrån: m/s Lovely Linnea.
Dutt i inre vrån: Sparkler pigment Light Year från Make Up Geek.
Eyeliner: Fluidline Blacktrack från MAC med glitteryeliner Heavy Metal Spandex från Urban Decay ovanpå.
Bryn: Dipbrow Pomade Granite från Anastasia Beverly Hills.




Primer: Mineral Infused Face Primer från E.l.f.
Bas: Nude Sensation Fluid Foundation 10 Nude Porcelain från IsaDora.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronser, highlight och bronser: från Sugar & Spice paletten från Make Up Revolution.





Läppglans: NYX Intense butter gloss Berry Strudel.




Kommer ni ihåg att jag skrev om att mitt "nya liv" skulle börja, för en månad sedan ganska precis. Skrev bara ett par rader om det här. Det är inte så stort och avancerat som det låter. Jag har börjar en viktminskningsresa med hjälp av Itrim. Har gått upp över tjugo kilo de senaste två, tre åren. Kilona har sakta trillat på, av alla möjliga anledningar, inte bara ätandet. Nåja, jag fick plötsligt nog och tänkte att nu måste jag faktiskt göra något, hatar hur jag ser ut när jag ser mig själv i spegeln, inte bara tänka att man ska. Itrims filosofi går ut på att snabbt gå ner i vikt och bryta alla gamla vanor när det gäller mat och motion och när man kommit ner i önskad vikt så bygger man sakta upp nya matvanor genom att sakta trappa upp det man äter när man väl kommit i mål. För att snabbt gå ner äter man bara måltidsersättningar under max tolv veckor. och kilona bara rasar kan jag intyga. Jag har nu hållit på i prick fyra veckor och har redan gått ner nästan åtta kilo. Känns sååå (ursäkta språket) jävla skönt! Första tre veckorna lever man på 600 kalorier om dagen och efter det 800. Jag har 12, 13 kilo kvar så har jag nått ditt jag vill komma. 

Anledningen varför jag inte berättade på en gång om detta är för att man ju faktiskt äter så lite att man är ju konstant hungrig. Man får i sig all näring och sånt man behöver, men väldigt lite kalorier. Så hungig är man, och jag var inte alls säker på att jag skulle klara det. Men nu har det gått fyra veckor och det har gått mycket bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Man saknar att äta med resten av familjen, goda lördagsmiddagar, ett glas vin och allt det där... men det är ju bara tillfälligt, sånt kommer tillbaka, fast i lite nyttigare form. Så snabb viktnedgång är motivation nog för mig att inte ge upp. 

Så, så var det med det. 

Sminka lugnt!

Inga kommentarer:

The Oceanic Palette - Ace Beauté

Så har helgen kommit och gått igen. Det går alltid alldeles för fort. I går blev inget smink för mig. Jag och mamma var ute i trädgården hel...