18 september 2015

Nocturne - H&M

Jag ligger fortfarande hemma med århundradets bondförkylning. Dagarna går och jag mår inget bättre... elände! Har inte sminkat mig på fyra dagar, orkar knappt ens in i duschen en gång om dagen. Men jag tog mig i kragen och lackade naglarna ändå, dagens ansträngning ;-).

Har ju skaffat några av H&Ms nya lack. Detta kommer definitivt vara en av favoriterna när det kommer till färgen. Penseln i deras lack gillar jag inte.. kort och bred. Jag vet att många gillar de där penslarna, men jag gör det inte. Tycker de är svåra att lacka med, klumpigt. Kanske också hänger ihop med mina korta stumpar till naglar, vore kanske enklare om jag lyckades få dem att växa...



Detta är alltså Nocturne. En mörkt midnattsblå fullspäckat med turkost glitter. Ser ut som en stjärnhimel en kall midvinternatt. Hörde ni vad poetisk jag blev...;-)





Lackningen långt ifrån perfekt, ber om ursäkt för detta... jag är inget proffs på lackning och gillar ju som sagt inte penseln heller. Ett av mina största problem när det kommer till själva lackningen är att jag aldrig tar mig tiden att sitta ner ordentligt. Kanske vid ett ordentligt bord med bra belysning eller nåt. Sitter alltid i soffan med halvdant ljus och inget bra stöd för handen. Hmm så jag får väl skylla mig själv när det kommer till slutresultatet antar jag.




Hur som helst tycker jag lacket har en bra konsistnes, torkar snabbt. Jag har lackat med två lager, underlack från Essie och överlack Seche Vite.


Tillbaka till soffaläge, alvedon och nässpray.... 

Ha en trevlig helg alla!

Inga kommentarer:

Red Dragon Palette / Humming Bird Palette - Odens Eye Cosmetics.

Hade galet svårt att bestämma mig i morse, trött som attan och jag har en förmåga att bli sittande och pilla på telefonen istället för att s...