23 september 2015

Dipbrow Pomade och toklila...

Gokväll alla! Jag sitter fortfarande här i soffan och mår lite pyton, igår fick jag uppsöka läkare och få lite piller och spray så nu ska det väl kunna gå åt rätt håll. Har snart varit hemma i två veckor. Blir svettigt i plånboken nästa månad... :-(

Gjorde i allafall en sminkning nu på eftermiddan. 



Bas för skuggorna: Eyefix från Face samt Shimmering Lip & Eyecrayon nr 8 (grön) från Barry M.
Highlight: m/s Vanilla från Make Up Store.
Längs brynbenet: skugga från La Palette Nude Rosé från Loreal.
Yttre vrån: Masquerade från Make Up Geek, samt även duttat Lars Wallins Sharon.
Mitt på locket: pigment Insomnia från Make Up Geek, som skimrar i grönturkost när man vickar på huvudet... lyckades inte fånga det på bild.
Under ögat: penna Blue Lagoon från Make Up Store samt m/s Tiffany också från Make Up Store.
Dutt i inre vrån: Glitter Dust nr 8 från Barry M.
Eyeliner: Super Liner Extra Black Gloss från Loreal.
Kajal: Gel Liner Black från Maybelline.
Mascara: Almea Xlash Mascara.
Bryn: har skaffat min första produkt från Anastasia Beverly Hills... hittade deras Dip Pomade på rea på Kicks. Detta är färgen Granite och jag tycker nog att den var för mörk även fast jag gillar lite mörkare bryn. Dipbrow Pomade:en finns ju i ett antal bruna nyanser och även en grå, möjligen hade den gråa varit bättre till mig. Brunt är inte min grej även om jag försöker titt som tätt.



Primer: Blur Primer från Kicks.
Bas: 100% Pure fruit pigmentet water foundation White Peach. Skrev om denna i mitt senaste sminkinlägg... gillar den inte, ger den en ny chans idag när jag ändå bara står hemma och leker. Men nää, gillar den inte. Tunn och vattning, icke täckande vilket jag inte gillar.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronser:  Noubas Earth Powder nr 53.
Highlight: Wonder Powder Sinai från Make Up Store.
Rouge: Blushon Bubble nr 122 från Nouba.



Läppstift: Kharma 83 från Viva la Diva.

Well, det är väl kanske inte det mest bärbara läppstift jag äger. Men, jag älskar färgen och skulle absolut använda det mera även till vardags om jag hade ett annat jobb. Men jag tror jag skulle skrämma bort en del kunder om jag kom till jobbet i denna färg. Jag har haft det här stiftet i flera månader, har stått på hyllan hemma sedan tidigt i våras. Nu när jag ändå bara går hemma och försöker krya på mig tänkte jag att det var dags att testa det.



Jaha hörrni, det blev lite mishmash av mina skuggor idag, inte alls som jag tänkt mig. Hade sett en bild på Insagram som jag ville försöka härma. Det blir aldrig bra att försöka härmas. Bättre att vara sin egen kock :-).

Sminka lugnt!

Inga kommentarer:

Saints Angels Sinners

I går dök det äntligen upp ett paket som jag väntat på i över en månad. Jag vet inte vad tullen håller på med... Men hur som helst så är det...