12 november 2013

Liklila...

I morse var det verkligen inte min dag när det kommer till sminket. Hade en bild i huvudet hur jag ville att det skulle se ut när det var färdigt, så blev det inte... Hade tänkt mig en mycket knalligare och skarpare sminkning, med en ordentligt knallig cerise och mörkt lila ytterst. Dahh, det ville inte. Färgerna flöt ihop till en enda mosig röra, ville inte fästa ordentligt och det liksom bara blev bortborstade i stället för ditsatta när jag kom med penseln... höll på bli galen och till slut fick jag bara gilla läget och ha det som det blev, hade inte tid att stå och dutta eller börja om från början.
 
Dålig sminkdag....
 
 
 

 
Highlightfärg, globlinjefärgen och yttre vrån kommer från Manlypaletten. Den ljusare lila mitt på locket kommer från Coastal Scents 88 Ultra Shimmer Eye Shadow Palette.
Under ögat penna Purple Attraction från Make Up Store med skugga ovanpå. Eyeliner Liner Express från Maybelline. Kajal Snowflake från Make Up Store och Mascara the Colossal från Maybelline.
 
Ja, ni ser ju... vaddå knalligt krispigt... en enda ihopfluten röra...
 


 
Primer: Smashbox Photo Finish Foundation Primer.
Bas: 200 Ivory från Mary Kay.
Puder: Loose Powder Milk från Make Up Store.
Rouge: Noubas Blushon bubble nr 49.
 

 
Sen toppade jag det hela med att se ut som ett lik som håller på att kallna på läpparna...
 
Läppstift: 110072 25507 från Peggy Sage, näpp hitta inget namn. Bara ett trist nummer.
 
 

 
Tja, till slut får man väl ihop nån sorts helhet, men jag var allt annat än nöjd idag...
 
 
 
Nu ska jag gå och nana kudden. Har fått nytt schema vilket innebär att varannan vecka har jag sexdagarspass. I morgon är sista dagen på ett sånt pass sen har jag äntligen en ledig dag. Man blir helt slut... Vi höres!
 
 
Sminka lugnt!


1 kommentar:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

First Class Desires - OPI

Lite lack... en gammal goding från OPI. Mina naglar är bara skit just nu, eller tja det är dom ju alltid. Går av hela hela tiden. Men hej oc...