01 september 2012

Svart och turkost

Goförmidda alla! Jag har sovit länge och ätit sen frukost... känner mig lite trött och seg. Men det är bara till att rycka upp sig för idag ska jag stå och måla vår husvägg, falu rödfärg... vi har bytt panelen på söderväggen och nu är det dags att måla, den lotten faller på mig.
 
Detta är gårdagens smink, av diverse anledningar hann jag aldrig lägga upp den på bloggen igår, så då kommer de nu istället. Det var meningen att de skulle blivit mycket knalligare i det turkosa men jag misslyckades lite där. Och highlightern på brynbenet och en dutt som jag har i inre vrån är MYCKET glittrigare och skimrigare än vad som syns på bilderna. Überglittrig!
  

 

 
Bas för skuggorna: lade först Eyeshadow Primer från Lumene underst. Ovanpå det har jag lagt på förliga delen av locket, Too Faced Lock Down Cream Eyeshadow, I'm ´Guilty och på brynbenet High Tech Lighter från MUS. Speciellt High Tech Lighter upplever jag att den lätt gör så att skuggorna creasar och det lägger sig i kladdiga veck. Så många som lovordar denna för att den är så bra som bas till skuggorna, men jag får den sällan att funka. Därför testade jag nu att lägga en primer under den för att se om det funkade. Det gjorde det.
Highlight: den überglittriga, skimriga nr 8 Glitterdust från Barry M, skimrar lite i turkosgrönt.
Mitt på locket: Cascade från Taylor Made Minerals.
I yttre och inre vrån: från min nya palett som jag skrev om häromdagen (namnlös) en svart skugga med turkost skimmer i (som inte kommer fram på ögonlocket tyvärr).
Globlinjen: en ljusare turkosgrön skugga från samma palett, som jag suddat ihop den svarta och den turkosa skuggan med längs med globlinjen/brynbenet.
Eyeliner: gelliner Black från Make Up Store.
Kajal: gel liner från Maybelline.
Under ögat: Metallic Blue penna från Maybelline med Cascade ovanpå.
Mascara: Illegal Length från Maybelline.
 


 
Foundation: Ivory 200 från Mary Kay.
Puder: Loose Powder Milk från Make Up Store.
Rouge: Beautycycle blush Berry Blossom.
Highlight: från E.l.f all text bortnött från asken.
 

 
Läppenna: Angel från Face.
Läppstift: 240 Galactic Mauve från Maybelline.


 

Det var min sminkdag igår... gjorde den här sminkningen bara för att ha nåt att lägga ut på bloggen, hade inget annat för mig ändå, vi får se om det blir nåt idag... efter att jag ägnat mig åt att måla plank, målar man inte det ena så målar man det andra...

Årets första höstdag (iallfall enligt almanackan) man kanske skulle göra en lite mer höstig sminkning... eller så töjer man ut på sommaren lite till, vad tycker ni?

Inga kommentarer:

Nomad Cosmetics

Fick bli en morgon med Nomad Cosmetics i morse. Valde helt slumpmässigt två paletter och kombinerade ihop dem. Har allvarliga inspirationspr...