18 augusti 2011

Deadly

Well folks, idag har det varit en stoor happening i Ekerö Centrum... Kapp Ahl har öppnat en butik i vårat lilla centrum, bara en sån sak! Centrumet består bara av små privatägda butiker, och de flesta är "inget att ha". Så fort man behöver nåt basic som tex nylonstrumpor eller nåt annat simpelt så måsta man ta sig över skitdiket till tex Vällingby, Solna eller stan. Jobbigt sånt... men nu har den stora jätten kommit och räddat oss från shoppingmisären... nåja, det finns ju mer upphetsande butiker än Kapp Ahl det är jag den första att skriva under på, men i vårt andefattiga centrum känns detta som en ren lyx, jag lovar ;-) !

Tyvärr så säljer ju inte Kapp Ahl smink, så där är det fortfarande misär på våran ö, butiken där jag är anställd har ett ställ från Maybelline, det är det enda smink man kan komma över på hela Mälaröarna. Bättre än inget, men roligare finns ju helt klart.

I morse blev det en bråttomsminkning för mig... babblade för länge i telefon, så jag fick göra en akutsminkning för att hinna äta frukost och fixa håret med.

Så här blev det.



Bas för skuggorna: Eyefix från Face.
I globlinjen: m/s Smog från Make Up Store.
Över hela locket: m/s Deadly från Make Up Store.
Eyeliner: Liner Express från Maybelline.
Kajal: Eyestudio Lasting Drama Gel Liner från Maybelline.
Under ögat: penna Smoke från Make Up Store med Deadly ovanpå.
Mascara: Mary Kay.





Bas: Affinitone 09 Opal Rose från Maybelline.
Puder: Milk från Make Up Store.

Rouge: 67 Pinky Gold från Maybelline.







Det va det hele, sminka lugnt!

3 kommentarer:

roxcat sa...

Snyggt! Och det går ju faktiskt att hitta en hel del fint på KappAhl nuförtiden tycker jag, synd för dig bara att de inte har något smink också =)

Lina sa...

Åh! Jag kommer ihåg när Kapp Ahl faktiskt hade smink också, det fanns en jättefin skugga som jag köpte om och om igen. :D

Och för att återgå till saken, du är så fin så fin! Som vanligt. :)

marinamake sa...

Roxcat! Joo det gör det ju faktiskt, i perioder tycker jag. Ibland hittar jag inget och ibland hittar jag för mycket ;-). Japp, synd att de inte har smink, hade varit trevligt!

Lina! Åh jasså har dom sålt smink? Det hade jag ingen aning om, kommer inte ihåg det... Oh tack för komplimangen!

Smoke & Mirrors Palette - GlossGods

Dagens palett fick bli från ett svenskt märke. Smoke & Mirrors från GlossGods. Sov superdåligt i natt så jag var så jäkla trött i morse,...