20 december 2009

Turkoslila

Hello alla! Det blev visst lite tystnad från mig i helgen... jag har haft fullt sjå med att fira min blivande lägenhet tillsammans med min kompis "tant Jenny" och även fixa de sista julklapparna, jaa det är sant jag har tillsammans med tre barn varit inne i stan idag och brottats med sju miljoner andra människor, rena självmordsförsöket!

Nu är det bara resten kvar, ni vet, knäcken och iskchokladen och lussebullarna och allt annat, ska bara jobba från öppning till stängning alla kvällar framt till julafton först, seeen kanske jag hinner... GAAAHHH! NOT! Det är bara att inse att jag får lägga ner i år! Känner mig totalt oinspirerad!

Nåja, det här är fredagens sminkning, har inte orkat fota något på hela helgen heller så det har bara blivit pannkaka av bilder till bloggen den här helgen, men jag kan väl kanske skrapa fram någon nagellacksbild framöver kanske. Försökte leka med glitter under ögat igen i fredags, liknande den turkos/lila jag gjorde dagen innan. Den här blev inte alls lika bra, lite för blaskig i färgerna och jag hade problem att få dem att fästa dessutom.




Nu kommer jag ju förstås inte ihåg vilken bas jag använde för skuggorna, men den lila och ljusa highlightern kommer från Manlypaletten. Den turkosa är samma skugga som jag använde under ögat dagen innan, dock utan glitter den här gången. Det är den skuggan som är från Lindex, Renee någonting vad den nu heter. Gel eyeliner black från MUS och under ögat en penna från IsaDora Frosty Bamboo tror jag att den heter med glitter från MUS ovanpå, Sputnik. Kajalen är pennan Baltic från MUS.



Flammigt och fläckigt blev det, hur jag än höll på så lyckade jag inte få till det riktigt. Har förträngt vilken bas jag använt, men troligen Wonder finish makeup från Maybelline, och så mitt nya skimmerpuder från MAC, Belightful. Köpte ju nyligen ett nytt rouge också så det kör jag stadigt med just nu, Gentle från MAC är det.




Inte så mycket att hänga i julgranen kanske... (ha ha nu fick jag väl till det, så här i juletider...), men det var rätt snyggt med mina nya lila glasögon ändå!

Nähä, hörninini, nu ska jag nog nanna, mina ben värker efter allt spring på stan idag.... det kostar på!
Jag kommer att ha fullt upp den här veckan, så det kanske blir lite glest mellan inläggen. Men ävensom ska jag nog försöka titta in och önska er alla en god jul iallafall. Så, vi höres!









6 kommentarer:

Emma P sa...

jag tycker att den blev fin, men visst det var ju mer tryck i den du gjorde häromdagen...

A, låter bra. att bli klar med julklapparna är alltid en stor lättnad tycker jag. jag är i det närmaste klar också, ska bara slå in allt också...

Sminkan sa...

Det är så läckert med glittret under ögat! Tycker du gjort ett bra jobb. alla sminkningar måste ju inte ha max-oumpf i sig.

Du är snygg som bara den! Kram på dig!

marinamake sa...

Emma P! Tack, tja man kan ju inte ha samma jämt... Håller absolut med, julklapparna känns jämt som en sten runt halsen tills man är färdig. Jag har så dålig fantasi när det gäller presenter och sånt så när jag väl är klar känns det så skönt! Japp jag ska också slå in... fattar inte varför jag aldrig ser till att få det gjort i butiken, så att jag slipper bry mig sen...

Sminkan! Jag tycker också om det där med glitter under ögat, känns lite mer annorlunda än att alltid köra samma standard ovanpå ögonlocket liksom. Näe de e ju sant, det måste inte vara oumpf hela tiden, he he! Oj, tack va du är snäll jämt, kram till dig med!

Linda sa...

Va fint, härlig färgkombi =) Gentle rouget är ljuvligt, gillar det massor =)

Fru Choklad sa...

Turkost och lila blev jättesnyggt ihop. OCh den där pennan var också mumma. Du är så bra på att hita på oväntade och snygga kombos!

marinamake sa...

Linda! Tack tack! jaa Gentle är verkligen min nya rougefavvo, den är verkligen fin!

Fru Choklad! Tack snälla!

Oceanic Palette - Ace Beauté

Den här paletten har jag spanat in i många år. Har alltid velat ha den men fraktkostnader från det här företaget är svindyr. Och på det komm...