13 december 2009

Maybelline - Volcanic Red

Hej alla! Har ni en skön söndagkväll? Jag sitter här med mina barn och har någonsorts extra "söndagsmys". Eftersom barnen har varit hos pappa i helgen och det blev inget fredagsmys för oss, så kör vi nåt sorts minimys nu en stund innan det är läggdags.

Jag har inte lyckats ta en enda sminkbild på hela helgen... men går var det en hederlig svartsotning när jag var på julkonsert i Tyska Kyrkan i Gamla Stan och sen gick vi till Michelangelo och åt en bit supergod pasta. Tja, eftersom jag var med min kompis "Tant Jenny" så ingår liksom champagnen också...

Idag har jag sprungit runt på stan och försökt hitta julklappar till mina barn... inte det lättaste, gjorde en sotning idag igen, men med mörkare brunt istället för svart som igår.

När jag nu ändå sprang runt på stan så kanske jag gjorde ett besök vid MAC-disken, kanske bara ett litet besök.... pyttelitet... och vad kan jag ha shoppat där då?? Mjaa men det är ju ändå jul och ingen annan kommer att förära mig julklappar så lite kan jag väl få unna mig själv eller hur?!

Nåja, eftersom jag nu inte fick till några som helst sminkbilder i helgen, så får jag väl plocka fram lite risiga nagellacksbilder som jag sparat... bättre än inget känns det som.



Det här hade jag någon gång i början på förra veckan tror jag visst det var.... inget särskilt lack, men jag fick ändå många kommentarer om färgen. Volcanic Red från Maybelline. Jag kan inte säga nåt om kvalitet på lacket, det finns inget lack i världen som sitter längre än ett par dygn på mig, så det är ju same, same vad jag än använder.




Det är hur som helst en helt okej färg, lättmålad och sitter som sagt på mig... i två dygn.

Jag har lite mer lack på lager... kanske kommer mer senare.

Jag har inte sett röken av någon Lucia idag... har ni?

7 kommentarer:

marybeth sa...

Såg ju hur snyggt ut som helst, verkligen läcker färg. Förstår varför du fick komplimanger :)

Viola, Killer Colours sa...

Haha! Det är ju samma lack som jag visade i förrgår eller något!

CC sa...

Låter som en härlig helg....festande och shoppande :)

marinamake sa...

Marybeth! Jaa tack, den är ju helt okej! Överkomligt pris också, det gör ju inte ont!

Viola! He he, jag såg att du också skrivit om det, vi har väl redan konstaterat att vi är samma färgskala du och jag ;-)!

CC! Jodå det var härligt! Alltid skönt att komma utanför huset lite, festande vet jag inte dock, de två vi hade som sällskap dröp av hemmåt (tråkmånsar) så jag och min kompis gick hem till henne och tömde en flaska skumpa själva.. kom inte i säng förrän halvtre (trööötter!).

Emma P sa...

Det här var verkligen vackert, jag är ju mkt svag för röda skimmerlack. Åhå, ngt litet i MAC-diken, kan det vara ett julkit kanske? Ska bli spännande, ser fram emot en titt!

marinamake sa...

Emma P! Röda skimmerlack är ju läckert! Rött är en sån där färg som jag tycker är så snygg, men det är ändå sällan jag har det själv, trivs inte hundra i rött.

Hmm, tjaa jag är rädd för att det inte bara blev "något litet", jag shoppade loss rätt så ordentligt... lägger upp bilder så snart, hann inte ikväll... har använt två av grejorna i dagens "julsminkning" dock, shimmer/highlightpuder och rouget.

Sminkan sa...

Wow! Snyggt!

The Culture Palette - Juvia's Place

Här kommer gårdagens look. Lördag. Jag jobbade. Hade stora problem med mina tåriga ögon så innan jag ens hade åkt hemifrån hade vänsterögat ...