10 december 2009

Macroviolet

Gokväll alla! Jag börjar med att visa paletten jag skrev om igår, den som jag inte gillade färgerna på... den gröna är väl okej, men resten är inte för mig. Bilden är väl inte riktigt rättvisande som vanligt, men ni ser väl på ett ungefär. Om någon känner för ett byte är det bara att höra av sig.



Annars så halkade jag tillbaka till murrigheten idag igen ;-), hade ju en extremt murrig vecka häromveckan. Det hör väl årstiden till antar jag... det känns liksom fel på nåt vis att gå omkring med färgglada turkosattacker, eller andra glada färger. Fast lite kul är det väl ändå att slå till på nåt knalligt emellanåt. Man gör som man känner för, för dagen tycker jag!

Jag kom iallafall ihåg att använda min nya eyeliner från MAC idag, Macroviolet. Supersnygg färg, men den gjorde sig inte riktigt till den här sminkningen. Skuggan är för mörk, så den syns knappt.



Bas för skuggorna: PP Artifact från MAC.
Inre vrån: m/s Nox från MUS.
Rörliga delen av locket: Plum Dressing från MAC.
Yttre vrån: Moa från Brite Bird.
Highlight: c/s Meteor från MUS.
Eyeliner: Macroviolet Fluidline från MAC.
Under ögat: penna Silver Soil från MUS med Moa ovanpå.
Kajal: Snow Flake från MUS.
Mascara: Pulse Perfection från Maybelline.



Bas: dream matte mousse från Maybelline.
Puder: löst puder från MAC.
Rouge: 67 Pinky Gold från Maybelline.



Jag lyckades aldrig få på nån färg på munnen innan jag skulle fota, inte förräns efter lunch på jobbet... nåt från Maybelline blev det då. Stressade iväg till jobbet, skulle åka buss så jag hade en tid att passa, glömde varenda smycke jag brukar ha på mig. Ringar, halsband, örhängen, armband.... man känner sig helt naken!
Annars så har det varit en stillsam dag på jobbet (eller jobben får jag väl säga), hos leksaksaffären slår vi nu in julklappar för fullt, det har vi gjort i en par veckor nu, och det läre bli värre framöver :-)!

Sminka lugnt alla!


4 kommentarer:

Bitte sa...

Jag gillar det här murriga. Precis som du säger så passar det årstiden.

Jag måste säga att det var ett otroligt snyggt rouge, det passar dig skitbra.

Emma P sa...

Det ser fint ut. Macroviolet är nog en bra eyeliner för dig, lila är ju din färg:)

Linda sa...

Åh va snyggt :o)
Är det Temptingpaletten? Har också den, gillar inte formulan på skuggorna, tycker de e så hårda och svårjobbade. Köpte den mest för den gröna :P

marinamake sa...

SminkJante! Tack! Kul att du gillade rouget... jag lägger själv sällan märke till rouge tyvärr... det är iallafall ett utgånget från Maybelline som jag hittade på rea för 30 spänn. Sånt gör inte ont!

Emma P! Tja om man nu kan se den så är den ju fin ;-)!

Linda! Tack! Jag har ingen aning om vad den heter... står inte på förpackningen. Jag ropade hem den på vinst och förlust på Tradera. De var lite svårjobbade men jag trodde att det berodde på att jag använde fel bas, det kanske är skuggorna som är tröga... Hur som helst så var jag inte särskilt förtjust i färgerna som sagt var!

The Culture Palette - Juvia's Place

Här kommer gårdagens look. Lördag. Jag jobbade. Hade stora problem med mina tåriga ögon så innan jag ens hade åkt hemifrån hade vänsterögat ...