01 oktober 2009

Septemberkavalkad

Här kommer min septemberkavalkad. Jag lyckades förstås få till ojämnt antal så det blev en lucka här överst... smällar man får ta ;-)!

Hoppas ni hittar någon sminkning ni gillar! Känns som om jag gjort ovanligt många brun/rostiga sminkningar för att vara jag, vet inte varför det blev så, men ibland känner man ju för att utmana sig själv lite. Tja, håll till godo!











4 kommentarer:

Unknown sa...

Får man ange favoriter? Jag älskar den gulsvarta, och jag tycker att din makeup med "min" gulgröna skugga är fruktansvärt proffsig och jämn, och så var silver/bruna Makeup Geek-makeupen så klockren och de två lila var urfina!

Emma P sa...

Kul med en kavalkad. Svårt som fan med favoriter, men jag säger nog den svartgula, tycker den är himla fin och vill minnas att mitt hjärta klappade lite extra för den:)

Fru Choklad sa...

Vilka härliga kavalkader! Både ögonen och munnarna. Då ser man verkligen hur mångfacetterad du är. Jag har svårt att välja en *funderar* en favvo är 2a raden längst till höger. Sedan gillar jag sista med de extrema lösfransarna. (Har fått After Dark inspiration nu hi hi.)

marinamake sa...

Marie! Så klart du får ha favoriter! Tack tack!

Emma P! Hmm joo jag gillar nog den svartgula också om jag nu ska välja nång själv...

Fru Choklad! He he, mera dragqueen åt folket alltså!

The Laila 2 Palette - Blush Tribe

Dags att spela in veckans Throwback Thursday video. Den här veckan fick det bli en gammal palett från Blush Tribe. Blush Tribe existerar int...