30 oktober 2009

Exquisite Minerals Anti Aging Mineral Powder från MAD Minerals





För någon vecka sedan fick jag ett sample skickat till mig från Viola på Killer Colours, hon ville att jag skulle testa det här mineralpudret från MAD Minerals eftersom det har en antiaging effekt och kanske inte lämpar sig för hennes sjuttonåriga hy. Jaa, och jag är ju inte sjutton längre, ha ha!


I alla fall så har jag nu testat slut hela burken och jag måste säga att jag är helt överförtjust! Kommer absolut att beställa en fullstor snarast. Det är dessutom 20% rabatt på allt på sighten fram tom den 31:a så passa på!


Pudret är oerhört finmalt, silkeslent och lämnar en fin lyster och jag tycker nog att det kändes som om man hade lite extra glow med pudret på. Hade ingen dammig känsla alls. Vad gäller antiaging så vet jag inte... det är väl inte så att rynkor och linjer försvinner eller upphör att framträda bara för att man använder antiagingprodukter över huvudtaget, jag tror inte riktigt på sådant egentligen. Men för övrigt så gillar jag det här pudret som sagt! Bara plus plus!

2 kommentarer:

Viola, Killer Colours sa...

Vad kul att du tyckte om det! MAD är ju helt underbara så. :) Här har du pudret!
http://madminerals.org/catalog.php?item=523&catid=121&ret=catalog.php%3Fcategory%3D121

marinamake sa...

Viola! Tack!

The Royal Europe Palette - Nomad Cosmetics

Sååå jäkla trött i morse. Trots att jag var ledig igår. Helt knockad när klockan ringde. Vi börjar ju liiite tidigare den här veckan pga av ...