10 september 2009

Lila torsdag

Wohoo, kolla, jag kanske hinner med dagens inlägg innan jobbet...

Lila idag. Jag är helt galen i lila. Men egentligen är det inte den här typen av lila som är min stora favorit, mer åt kalla hållet. Fast det går bra med alla lila ändå :-)!

Jaa, men ni vet Sharon från Lars Wallin och jag bara dööör!

Hur som helst, jag lackade ju naglarna igår och den lila är egentligen kallare mer blå lila än sminket idag... nämen, hur ska det gå? Jag matchar inte!



Bas för skuggorna: Eyefix från Face.
Highlight: m/s Nox från MUS, och så klämde jag dit en ljus skimmrig skugga, lite vitaktig från VLD svarta palett allra högst under högsta punkten på brynet.
Över hela rörliga delen av locket: en skugga från H&M, faktiskt den första H&M skugga jag äger, och enda. Madly in Love with Miami heter den. Applicerad med fuktat pensel. Full med glitter som förstås inte syns.
Yttre vrån och från globlinjen och upp: m/s Flamenco från MUS.
Under ögat: glitterpenna från H&M, Dark Purple med Flamenco ovanpå.
Kajal: Snow Flake från MUS.
Mascara: The Colossal från Maybelline.
Eyeliner: Cake eyeliner Black från Kryolan, med lite lila löst glitter ovanpå. Billigt skitglitter som är alldeles för grovkornigt, stor risk att få in det ögonen... Dessutom blev det turkost när man väl fått det på plats, trots att det ser lila ut i burken.




Primer: Beauty Base Crystal Radiance Primer från Lumene.
Bas: Affinitone nr 09 Opal Rose från Maybelline.
Puder: från Face.
Rouge: Blush Trio Shade, Cool Dusk från Body Shop. Har ni sett det här rouget i asken? Superfint! Tre olika färger som går i varandra. Jag tog den mörkaste rosa på kindbenet och highlightade sedan med den ljusare rosa.



Läppenna: Longlasting Lipliner nr 43 Bordeaux från Maybelline över hela munnen (utgången produkt).
Läppglans: Pot Gloss Sexy från Face.



Bortse från min röda t-shirt... den ska bytas mot något mera matchigt ;-).

Jamen vad ska jag göra ikväll när jag kommer hem nu då... nu hann jag ju med det här nu på förmiddagen istället?? Hmmm, jo jag kommer vimsa runt på alla era bloggar istället, okej det gör jag ju varje kväll ändå.. men nu hinner jag ju mera! Så visa mig nu vad ni har haft för er framför spegeln idag! Jag väntar....
Sminka lugnt!

6 kommentarer:

Bitte sa...

Hur ska det gå när du inte matchar;)

Jädrans vad snygg du är på det nedersta fotot. du är snygg annars också men idag lite mer än vanligt.

Fru Choklad sa...

Glammigt och läckert.

marinamake sa...

SminkJante! ja jag vet inte... lite smått katastrof ;-)! Tack va snällt sagt tycker du det?! Jag hade fullt sjå att välja mellan bilder som blev bara dåliga allihopa. Det är lustigt vilka konstiga miner man kan lyckas få till när man fotar sig själv ;-)

Fru Choklad! Tack!

Marie sa...

Otroligt snyggt! Det helt klart min typ av lila det där :)
Mycket snygg läppfärg till!

Emma P sa...

Jag tycker att denna är riktigt fin. Jag gillar ju visserligen också blålila, men just nu är jag väldigt inne på rödlila faktiskt...

marinamake sa...

Marie! Kul att du gillar, tack!

Emma P! Alla lila är fina, kul och variera sig lite även om man har favoritnyanser.

The Alien Palette - Jeffree Star Cosmetrics

Så, här kommer look nummer två idag. Jag använde en palett från Jeffree Star Cosmetics, kontroversiellt märke, man pratar inte om att man ha...