23 september 2009

Eldig soppa

Det var meningen att detta skulle matcha naglarna idag... hmm jag vet inte vart det röda tog vägen riktigt...? Jag höll på och duttade som attan, och har använt ett antal skuggor. Hade tänkt med mer åt rödorangea hållet men det blev mera rostigt tycker jag.

Det spelar ingen större roll, detta är väl de bland de färger som jag klär minst bra i, men som sagt, det är ju alltid kul att känna sig för på både den ena färgen och den andra.







Jag vet inte i vilken ände jag ska börja beskriva alla skuggorna, har mosat i varandra och över och hitan och ditan vartefter det inte blev som jag ville och jag försökte styra upp det.
Men på ett ungefär så är det så här till slut: highlight Muffin från MUS, i inre vrån Sunrise från MUS. Mitt på locket Bronze Glow från TINte. I yttre från ligger den röda delen från Noubas Double Bubble nr 59. Ovanpå den precis i yttre vrån har jag försökt blenda in en mörkare brun Kakaw från MUS.


Under ögat har jag dragit ett streck med penna från MUS, Dark Chocolate med en mörkare brun från Manlypaletten ovanpå.
Eyeliner Line Express Brown från Maybelline.

Kajal från Maybelline, Line Definer Black Onyx. Mascara Telescopic Explosion från Loreal, nu har den för övrigt åkt i soporna. Blir bara klumpar efter bara en och en halv månads använding. Det tycker jag är lite väl kort tid. Bas för skuggorna är PP Painterly från MAC.


Primer: Smashbox Photo Finish Foundation Primer.
Bas: I.D fairly light.
Puder: I.D mineral veil.
Rouge: orangekoralliga från min gamla YSL palett.



Till detta kändes som om jag behövde en något varmare färgton på munnen, som sagt jag trivs inte i det och jag äger knappt något läppgunk i den färgskalan. Men ett läppstift från Maybelline i oranget har jag skaffat, bara för att ha ett, nr 170 Mango Diamonds heter det. Duttade väldigt svagt. Ovanpå det satt jag ett guldigt läppglans från Too Faced, mmmm det luktar kolaremmar... heter Canary.




Inte nåt som jag känner mig världsanöjd med... men det får duga. Det är mest att jag inte känner mig helt bekväm i den här färgskalan.
Annars, inget nytt under solen... helt vanlig dag, ingenting särskilt har hänt. Hur har ni haft det?

6 kommentarer:

Marie sa...

Jag gillade iaf verkligen färgerna!

Emma P sa...

Woho, jag tycker att du ser urtjusig och eldig ut!!!

marinamake sa...

Marie! Jodå, jag gillar färgerna också, men jag tycker nog att de passar bättre på någon annan :-)

Emma P! He he tack ska du ha!

marybeth sa...

Jag tycker det var jättefint!

Bitte sa...

Varma och härliga färger.Jag gillar det.

marinamake sa...

Marybeth! Tack o tack, det är ju tur att det alltid finns nån som gillar, när man inte gör det själv ;-)!

SminkJante! Tack, det är fint med varma mjuka färger... men jag är ju en kall person... både isjäl och hjärta, nääää jag bara skoja ;-)!

I morse var det återigen dags att filma in veckans video till min Throwback Thursday serie på kanalen. Så det fick bli en gammal palett från...