03 maj 2009

Det går fort när man har roligt...!

Tjaha, så var man tillbaka då... en helg går så fort, trots att den var lite förlängd! Jag har haft en alldeles underbar långhelg i stugan med min yngsta dotter och en kompis med mig. Det har varit heeelt otroligt väder. I fredags hade vi rena högsommarvärmen och det var i princip bikini som gällde. Suuperskönt! I lördag var vi i badhuset och simmade och man får även bada bubbelpool alldeles gratis på lördagar, lika suuperskönt det med!


Jag har inte sminkat mig ett endaste dugg (jo lite efter badhuset, men det var så väldigt lite och vardags och jag brydde mig inte att fota). Har gått omkring i säck och aska med håret på ända i tre dar.


Desto skönare var det att ställa sig i duschen och piffa till sig lite nu när jag kom hem. Resten av familjen är inte hemma för stunden så jag och lillan har fått komma hem och packa upp i lugn och ro, och jag slängde mig in framför badrumsspegeln så fort det gick.


Då blev det så här:





Bas för skuggorna: PP Painterly från MAC.
Highlighter: Ranch från MUS.
Mitt på locket: Cotton Candy från MUS.
Yttre vrån: Dramatic från MUS.
Under ögat: Penna Smoke från MUS med Dramatick ovanpå.
Kajal: penna Smoke från MUS.
Eyeliner: Rainbow eyeliner nr 18 från Nouba.
Mascara: Maybellines nya Lash Stiletto, riktigt bra tycker jag. Mycket längd!




Foundation: Fairly Light från i.d. bareMinerals.
Puder: Loose Powder nr 2 från Face.
Rouge: 67 Pinky Gold från Maybelline.






Läppglans: Water Shine Liquid Gold nr 154 Lilac Gold, har utgått.







Snabbt och enkelt... nu ska jag slänga mig iväg och hämta resten av familjen som varit ute på vift, så att det slipper sitta och åka mjölkpallsrundan med bussen hem. Har inte sett dem sen i torsdagsmorse.



Ha de så hörs vi i veckan!



Sminka lugnt!

4 kommentarer:

CC sa...

Kul att du haft det bra :)
Här har det bara varit allergi haha, men även en sminkgrej idag..

Emma P sa...

Åh, vad härligt det låter! Vad skönt att ni fick en så fin helg... Och ja, det är sant, man behöver kontrasterna, det är kul att sminka sig när man har slappat ett tag. väldigt fint smink, och fasiken vad snygg du är i håret!

Sminkan sa...

Riktigt snyggt! Classy!

marinamake sa...

CC! Har haft det superskönt! Trist med din allergi! Känner också av det lite, är inte allergisk men tror jag börjar bli känslig. Nyser som en tok hela tiden och det klias i näsan.

Emma P! Å tack för komplimangen, jag är ju hyggligt nyklippt och jobbar på att spara ut luggen bara. Det var väldigt skönt att få sminka sig efter några väldigt "nude" dagar ;-)!

Sminkan! Tack snälla du!

Saints Angels Sinners

I går dök det äntligen upp ett paket som jag väntat på i över en månad. Jag vet inte vad tullen håller på med... Men hur som helst så är det...