24 april 2009

Lila fredag

Ut med grönt... in med lila! Idag har jag lackat naglarna med mitt livs första Zoya lack. Areetha. Tyvärr lyckades jag inte få några bilder knäppta på naglarna idag, hann inte. Men det kommer kanske i morgon. Det är iallafall lila.

Såå lila smink it is! Emma P som gästbloggar hos Sminkan undrar om jag alltid matchar nagellacket med sminket. Svar ja! Jag kan inte låta bli... Jag blir helt störd på om det inte passar ihop, åtminstone någorlunda. Sen följer förstås kläderna med av bara farten. Jag har samma färg på naglarna i högst tre dagar, för det mesta två... så det är ju inte så att jag måste ha en viss färg på sminket så många dagar. Plus att det är ju en utmaning att hitta på olika kombinationer och sminkningar inom en viss färg.Jag kollade in Sminkans tutorial om V:sminkning och tänkte att jag skulle försöka. Jag har alltid haft svårt att få till det är V:et i ögonvrån. Jag lyckades inte idag heller ;-). Jag har haft så många lila så allt har flutit ihop och jag kan inte skilja den ena från den andra. V:et blir alltid "runt" och odefinierat... och jag vet inte hur jag ska få till det. Nåväl, idag blev det nåt annat till slut.
Bas för skuggorna: Eye Fix från Face. Köpte den igår, och jag måtte ha lyckats med appliceringen för skuggorna sitter där dom ska nu på kvällen tio timmar efter att jag sminkat mig.
Skuggor: I nån sorts blandning i yttre vrån: 382 Lilac Glitter från VLD och Flamenco från MUS. Inre vrån: Soul från Face. Highlighter: Rain från Face.
Under ögat: Penna från IsaDora, Amethyst med Lilac Glitter ovanpå.
Eyeliner: Glittereyelinger från POP doppad i löst glitter från Lanmei 025.
Kajal: Snowflake från MUS.
Mascara: XXL från Maybelline.Ser mest ut som samma färg över hela ögat... irl är det lite mer skillnad.
Primer: Smashbox Photo Finish Foundation Primer.
Bas: flytande mineralfoundation från Maybelline, har den inte här just nu...
Puder: Loose Powder nr 2 från Face.
Rouge: Rose Diable från Bourjois.
Bronser: Earth Powder nr 3 från Nouba.


Läppenna: Jazz från MUS.
Läppstift: nr 57 Gladiolus från IsaDora.

Det var jag idag...
I helgen har vi "städdag" i vårt område, både lördag och söndag, obligatorisk närvaro. Åhh va träligt... kratta, sopa, klippa buskar och diverse. De mer händiga männen i området har fått i uppdrag att bygga ett litet hus på en plätt som ska fungera som möteslokal för styrelsen, däribland min gubbe. Han möglar... Fördelen: solen ska ju visst lysa i helgen, och vi kommer ju bli utomhus hela tiden. Man kanske kan få lite färg på nosen... så mycket smink läre det inte bli tyvärr.
Sminka lugnt!

4 kommentarer:

Sminkan sa...

Jäteläckert! Du klär så bra i lila och mörka läppar!

Emma P sa...

Snyggt! och ambitiöst av dig att du matchar dina naglar med sminket! jag tycker sånt är galet läckert, men orkar inte jämt för mitt lack får som regel sitta betydligt längre än ditt...

inthemake sa...

Såå snyggt!!!

marinamake sa...

Sminkan! Tack o tack! I löööv lila!

EmmaP! Det går av bara farten för mig, men som sagt högst en par,tre dar i sträck sen har jag tröttnat!

Inthemake! Taaack!

Metal Matte - Kat von D

Så var det måndag igen då, jag kände mig oinspirerad på morgonen och visste inte riktigt vad jag skulle hitta på. Jag försöker ju i princip...