14 mars 2009

Mera från i onsdags...

Jo jag gjorde ju två sminkningar i onsdags, skulle återkomma till det... det blev en lucka på flera dar... sorry!


Hade ju som bekant min våriga sminkning i onsdags på dan, men tog bort den och gjorde en lite mera partysminkning. Det var inget regelrätt party jag skulle på, men kul att ta i lite ändå. Min kompis Jeanine fyllde år och blev överaskad av hennes boyfriend som lurade iväg henne till Boulebar och där satt vi, hennes närmsta vänner och väntade på dem. Tyvärr var jag tvungen att komma lite sent, så jag missade att få spela boule, men vi hade trevligt vid middagsbordet senare ändå!


Jag körde lite mörkt, svart och grått. Och så röd mun till det så klart. Ingen regelrätt klassisk sotning, men nåt åt det hållet.







Tja inget nytt under solen som ni ser... en klassisk marinamake...;-)





Nu har det gått några dagar sen de här bilderna, så jag kommer inte ihåg varenda produkt jag använt, men skuggorna är iallafall:


Highlighter: Absolutely Fabulous Glitter från Viva la Diva.
I inre vrån: Noubas Spicegold 153.
I yttre vrån: Microshadow Pollution från Make Up Store.







Mitt absoluta favoritläppstift när det kommer till röda läppstift! Sitter som berget och är ursnyggt i färgen tycker jag. Finns naturligtvis inte att få tag i längre. Det är ett billigt skräpläppstift som jag köpt på Dea en gång för hundra år sedan. Riktigt billig feeling över hylsan, hårdplastig och dan... men det är det bästa läppstift jag någonsin haft. Lappen har trillat bort, så jag har ingen aning om vad det är för märke eller namn på färgen. Jag karvar just nu det sista längst ner i hylsan. Buuhuuu!





Det var jag i onsdagskväll, det blev en trevlig kväll och jag kom inte isäng förrän vid 01 tiden.... trötter!!

Nu är det lördag, och jag är ensam hemma med kidsen ikväll. Min man har dragit med sin syster till deras mamma i Uppsala. Deras mormor dog ju i onsdags, och de ska gå igenom lite papper och prylar och diverse annat man behöver ordna när någon dör. Tråkigt sånt, men man kommer ju inte undan liksom!

Kommer säkert mera från mig senare ikväll!

Ha de så länge!

2 kommentarer:

Sminkan sa...

Riktig läckert!!

marinamake sa...

Sminkan! Tack!

The VIP Exclusive Palette - Arttitude Cosmetics

Idag skulle jag iväg och fixa ett nytt pass. Så jag passade på att filma min Throwback Thursday. Har använt Arttitude Cosmetics VIP Exclusiv...