16 mars 2009

Turkost och grönt

Jag försov mig imorse, hade ställt klockan en timme för sent. Hjärnsläpp! Nåja, jag har ju ganska gott om tid ändå, eftersom jag börjar så sent, så jag hann få iväg barnen och fick ändå tid till att göra mig iordning, behövde bara skynda mig lite granna. Faktum var att det var himla skönt att få sova en timme längre, för jag har haft en sömnlös natt.

Dagens inspirationskälla; min topp så klart, vad annars... det är ju jag... matchningsnörden! Det fick bli gult, turkost och väldigt mörkt blågrön.




Ihop med ett par blå jeans och blå höga stövlar, och lite krimskrams förstås ;-) .





Det har inte suttit särskilt bra och trots att jag bättrat på så känns det fläckigt och lite kladdigt i största allmänhet. Inte en sminkning som jag känt mig särskilt nöjd med eller trivts så bra i. Jag tror inte att jag inte trivdes för färgernas skull, snarare att jag inte var nöjd med resultatet.

Ögonbryn: Tri Brow från MUS
Highlighter: Gravity från MUS
Mitt på locket: Stav Star från MUS
I globlinjen och upp över brynbenet: Zone från MUS
Eyeliner: Smashbox gel eyeliner Navy Blue
Kajal: ögonpenna från MUS, Baltic
Mascara: XXL från Maybelline
Bas för skuggorna: Color Definer Shadowstick från Maybelline

(kolla, jag har svängt till det med lite fetstil... bara en sån sak....)




Primer: Smashbox Photo Finish Foundation Primer
Bas: Affinitone från Maybelline, 03 Light Beige
Puder: Loose Powder nr 2 från Face
Rouge: Seashell från MUS




Läppenna: okänd (efter mycket om och men har jag lyckats uttyda att det står Artmatic på den, färgnummer/namn är bortvässad, från USA)
Gloss: Zap från MUS




Jag har konstant "bad hair day" nu för tiden, i normalfallet skulle det vara dags för en klippning, men jag skulle ju spara ut luggen lite... vill få det lite längre bara på ena sidan, så att luggen hänger ner på ena sidan och så är man korthårig på den andra. Det har bara gått några veckor sen sist jag klippte mig och jag är redan på väg att inte stå ut... gaahhh, bit ihop!
Har ni sett att Daniella har temavecka den här veckan. Temat är: färg. Tänkte jag skulle haka på åtminstone någon av dagarna, även om jag glömde det i morse. Hon har lagt upp väldigt fina temabilder på sin blogg, så hälsa på henne och låt er inspireras!
Vi ses imorrn, sminka lugnt!

4 kommentarer:

Fru Choklad sa...

Wow du har verkligen lyckats fånga upp färgerna i toppen! Jättesnyggt. Å en temavecka. Det måste spanas in.

marinamake sa...

Fru Choklad! Herrejessus vad du var snabb på att kommentera, hann knappt släppa "publiseraknappen"! Jaa, jag tror jag lyckades pricka in färgerna rätt bra, tyvärr kändes det ju lite fläckigt och dant som sagt. Temavecka är kul... lättare om man har nåt att inspireras av ändå!

Bitte sa...

Vilken läcker topp. Perfekt matchning med en fin makeup.

Anonym sa...

Ohh fick verkligen in rätta nyanserna...Superfint med det guldiga i ögonvrån ;)

The Smoky Palette - Beauty Bay

Så här kommer fredagens look. Jag jobbade sent, stängning i butiken. Det var ju fredag så jag slog till på lite glitter i looken.  En ny pal...