01 januari 2009

Trött, tröttare, TRÖTTAST!

Jaa, kära vänner... första dan på året och jag kan inte ens beskriva på en skala hur trött jag är. Kan börja baklänges och berätta att jag åt min frukost idag klockan fem på eftermiddan....


Vi hade en extremt tjoig och tjimmig nyårsafton, med mycket god mat från alla möjliga hörn i världen, MYCKET dricka av alla sorter och många nya och gamla vänner också från alla världens hörn. Det var supertrevligt. Hela familjen inklusive barnen gick och lade oss vid femtiden i morse... vi klev upp vid tvåtiden idag och jag pressade ner en macka och kopp kaffe. Sen tog det stopp (kan inte förstå varför ;-) !) min huvudvärk började göra sig gällande. Okej... självförvållat! Vi hade sovit över hos värdparet, så då var det dags att packa ihop sig med sängkläder, ungar och hela tjotaballongen och ta sig hemöver igen. Vi blev stoppade av polisen och min man fick blåsa... men det gick bra, som tur var!


Vi konstaterade att vi varit en argentinare, en kuban, två judar, en homosexuell, en chilenska, en färgad och så några alldeles vanliga svenskar och en hög ungar... vi hade många intressanta diskussioner, eller snarare så att de blev mer och mer intressant ju senare på natten det blev... jäklars vilka bra åsikter man har när man har lite innanför västen ;-) ! Ha ha ja vi babblade inte bara... vi dansade så det stod härliga till!





Första bilden är jag själv i djuplodande diskussion med N, och nästa bild är min bästa kompis J i högform!




Tjaa och här är vi i gasen, börjar bli in på småtimmarna... Min man och kompis J stuffar runt.

Ja men sminket då, bäst jag skriver om det innan jag somnar med pannan på tangentbordet!


Jag jobbade igår och var inte hemma förrän fyra på eftermiddagen, vid sex var vi tvungen att åka... två timmar för att kitta sig inför nyår tycker jag inte är mycket... särskilt inte som vi dessutom skulle få iordning tre barn, sängkläder och lite annan packning till alla osv osv. Ahh suck, jag avskyr att stressa när jag sma sminka mig, särskilt till fest!

Så självklart blev jag inte helt nöjd... kändes oigenomtänkt och fart lite flammigt osv. Men men, någon timme senar var det inte NÅGON som såg det... jag lovar!




Herregud, nysminkad och det är redan veckigt i ögonvrån... och jag såg det inte ens förrän jag laddade in bilderna i datorn. Ja ja.








Det vita prickarna på ögonfransarna på högra bilden är Lash Diamonds från IsaDora, ser väldigt coolt ut när det glittrar när man vrider och vänder på huvudet.

Jag gjorde ett försök med min MAC-pigment som jag beställt från The Body Needs för länge sen. Häromdagen när jag köpte ett pigment från MAC disken på Åhléns så visade hon mig hur otroligt färgstarkt det blir när man fuktar pigmenten. Jag har aldrig gillat att hålla på och fukta grejjerna, tycker det är svårt att få till det. Men den dan när jag kom hem stod jag och lekte och lade alla nyanserna fuktad på handen, har väl en tjugo stycken eller nåt sånt, och jäklars vilken skillnad det blev...


Jag har inte varit så förtjust i mina pigment, men nu kändes det som att jag får nog ge dem en andra chans... Tog ett foto på handen med alla färgerna men det har jag råkat deleta i villervallan i natt på festen he he. Få se om jag gör om det så ni kan få se.


Hur som helst så är det pigment jag använde igår:


Dark Soul det svarta och Silver Fog i inre ögonvrån. Som highlighter har jag använt eyedust Crystal från MUS. Samtliga färger pålagda med fuktad skumgummiapplikator. Jag avskyr såna... men det är lättare tycker jag att lägga på med en sån än en pensel när man vill ha fuktat. Under alltihop har jag lagt en bas av min nya och hittills enda paint pot från MAC; painterly.


Uppepå alltihopa har jag fäst löst glitter från MUS, silverfärgat, heter Cyber Glitter Micro.


Kajalen är som vanligt från Joe Blasco och eyelinern är Cake Eyeliner Black från MUS. Lösfrallor 116 från Ardell. I toppen av fransarna har jag penslat på ytterligare glitter från IsaDora, Lash Diamonds.






Munnen: Läppenna nr 53 Cranberry från IsaDora och läppstift Festival från MUS.






Som grädde på moset hade jag glitterspray i håret, silvrigt nagellack med glitter, strassörhängen och strass/glitter på min tunika.... är det nyårsafton så är det!

Nu ska vi se om jag orkar släpa mig in i duschen... och mina barns sängar behöver bäddas rena, stööön, vet ni hur jobbigt det är att byta sängkläder i en loftsäng... man måste vara i sängen samtidigt som lägger i lakanen för den är ju så hög ju.... precis vad jag har krafter till just nu, not!

Hursomhelst, ha det gott så kanske vi ses i något piggare tillstånd i morgon! Natti natti!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Du passar väldigt bra i denna sminkning tycker jag. Påminner lite om min faktiskt. Har också en Lash Diamonds, skitsnygg blir den, men meckig först kommer inget, sen allt på en gång..

Marie sa...

Du är skitsnygg både på festbilderna och makeupbilderna! Din nyårsmake är fantastisk!

marinamake sa...

CC! Tack va snällt sagt! Såg att du hade nån liknande sminkning i headern på din blogg. Lash Diamonds är cool, men jag håller med, lite meckig. Första gången lyckades jag skruva ut en hel jättegegghög som bara kom...;-)

Marie! Tack gulliga du, va snäll du är!

Anonym sa...

gud så snyggt! kollar ofta in dina sminkningar, inspiration på hög nivå säger jag! kram :)

Anonym sa...

Tjusigt!:D

marinamake sa...

Angeline! Tack, kul att du gillar! Alltid lika roligt att kunna vara till inspiration för någon!

Malin! Tack tack!

Anonym sa...

jag tycker att det blev väldigt fint!och jag håller med dig, det är hemskt att ha bråttom när man ska sminka sig! Massor med tid vill jag ha... Nåja, det blev iaf väldigt fint, och väldigt nyårsaktigt! lash diamonds såg väldigt fina ut, verkar vara en kul produkt, även om det kanske är allra roligast till nyår.

Anonym sa...

O-lala! Fantastisk!
Godt nyttår!

Sminkan sa...

Du var verkligen tjusig! Verkligen! OCh man kanske ska ha en Lash Diamonds då? Det såg himla bra ut på dig!

Anonym sa...

Om inte du såg veckigheten förrän du lade in bilderna var det säkert ingen annan som gjorde det heller :)
Jag gör det fortfarande inte

marinamake sa...

Emma P! Lash Diamonds är rolig! Behöver inte bara vara till nyår tycker jag... det finns ju lördagar!

Line! He he, tack! Gott Nytt år på dig med!

Sminkan! Tack för snäll kommentar! Klart du ska ha en Lash Diamonds, mer glitter åt folket!

Elena! Nää förmodligen inte... särskilt inte frampå småtimmarna, då var det ingen som såg nåt ;-)

Anonym sa...

Oh du är bara sååå snygg i silver..:p ohh lösfrallorna var urläckra, har dom hemma, måste nog på inom den närmsta framtiden ;))

Nomad Cosmetics

Fick bli en morgon med Nomad Cosmetics i morse. Valde helt slumpmässigt två paletter och kombinerade ihop dem. Har allvarliga inspirationspr...