30 december 2008

Besvikelse!

Naeee, vet ni vad! Jag vart så eländes besviken så jag nästan hoppade jämfota av ilska idag! När jag nu äntligen hade bestämt mig för att ta mig iväg till Smink och Perukmakaren efter att haft det i mitt huvud i ett helt år, jaa det är ett helt år sedan drygt som jag först hörde talas om det stället.

Äntligen var det dags, supernyfiken! Med en kombination av bil och T-bana och apostlahästar, så tar det mig en dryg timme hemmifrån mig till Renstiernas gata där det ligger. Bara för att upptäcka att det var STÄNGT tom 13 januari!!! AAAAAAhhhhhhh! Där stod jag och tryckte näsan mot fönstret som en unge utanför en godisaffär. Dreglade över alla saker som jag såg därinne och som jag inte kunde komma åt.... DUBBELSUCK!!

Jag har iallafall bestämt att det får inte gå ett år till innan jag får ändan ur nästan gång... nu vet jag ju iallafall var det ligger. Söder är en vit fläck på kartan för mig, så det är ju inte så att man bara fördriver en par timmar och kollar runt i största allmänhet... så där stod jag och hade tid att slå ihjäl innan jobbet som började klockan tre. Nåväl, jag hann träffa min brors fru som jobbar på Åhléns huvudkontor som ligger vid Ringen på Söder. Då fick jag väl mig en pratstund med henne iallafall, det var trevligt!


Sen hann jag förbi Åhléns City och botaniserade lite vid MAC-disken, supertrevlig tjej som hjälpte mig, så nu har jag äntligen utforskat vad Paint Pots är för något, efter att ha läst hur mycket som helst om dom hos bla Sminkan, Rouaa och en del andra. Jag köpte den som heter Painterly, och har tänkt använda den som bas för andra skuggor. Köpte även ett av deras pigment, den som heter Teal. En absolut döööläcker grön! När jag kom hem upptäckte jag att jag redan hade den färgen, men den är ett sample från The Body Needs, och nu ska jag verkligen jämföra de båda för jag har hört att det inte är säkert att det är äkta vara från The Body Needs alla gånger.


Sen köpte jag äntligen alla tre skuggorna från Viva la Divas julkollektion. Dom har jag fluktat på hela december men inte fått tummen ur... Vart jag än varit och titta så har alltid en av färgerna varit slut och jag har stått där och tummat, men alltid lagt tillbaka dem. Nu råkade de ha alla tre färgerna på Åhléns vid Ringen så då slog jag till innan jag ångrar mig igen ;-).

Imorgon hade jag tänkt vara lite åt grå/svart/silvrig hållet med glitter osv. Så min plan var att ha lite silvriga naglar med glitter. Jag hade inget silvrigt nagellack, så i sista stund innan jag måste börja bege mig mot jobbet, ryckte jag åt mig det enda silvriga jag hittade, 625 White Silver från IsaDora. Det finns säkert snyggare silvriga nagellack, man jag hade inte tid att leta så det fick duga.





Mina nya små gobitar, är det stängt på Smink och Perukmakarn så får man tröstshoppa lite, eller hur?! Ohh jag kom på att jag köpte ju ett par lösfrallor också, till i morgon. Nr 116 från Ardell. Hade tänkt hitta ett par coola hos Smink och Perukmakaren, men det kunde jag ju känna mig blåst på!






Grönt smink idag igen, men ikväll ryker mitt gröna nagellack, som nu är avskavt och fult. Det får ge vika för det silvriga inför i morgon. Måste fixa det ikväll, för jag jobbar i morgon och kommer inte hinna med några naglar när jag kommer hem.


Jaa mina vänner, så här plufsig är man när man är 45, och fotar sig på morgonen... ha ha! Herrejösses, var ska det här sluta?? Om jag slutade köpa ögonskuggor, skulle jag snart ha pengar över för att gå till farbror doktorn och skära bort lite överskottshud på ögonlocken (och kanske andra väl valda ställen...?). Jag fick leta för att hitta en bild bland de jag knäppte för att hitta en som inte skrämmer slag på er...;-) ! Inge bra att fota på morgonen för mig alltså!


Har tyvärr inte tagit någon bild på varken munnen eller helheten, hann inte det i morse, och ikväll orkade jag inte. När jag kom hem vid halvåtta tiden och skulle äta min kvällsmacka/fil/te efter jobbet så hamnade jag framför Extreme Home Makeover, och kääära nåån, finns någon mer än jag som bölar ögonen ur mig för ett sånt program?? Så fullständigt amerikanskt, svullstigt, superpräktigt "hurra vad vi är bra" så man bara kräks... och jag gråter ändå!! Tårarna bara sprutar och snoret bara rinner samtidigt som jag sitter och beklagar mig över hur ärkeamerikanskt detta program är... tja så ni förstår, jag kunde inte fota mig själv för att få en helhet efter det sjöslaget...

Det var inte det jag skulle tjata om, jag skulle berätta vilka skuggor jag använt idag...


Som highlighter: Microshadow Satin från MUS.
Över hela rörliga delen av ögonlocket: Eyedust Sound från Face.
I yttre vrån och upp över globen: Microshadow Sirocco.
Under ögat: Eyeliner Matic Emerald Emeraude från Maybelline och uppepå det har jag lagt Mistletoe från MUS.
Mascara: Mirenésse Secret Weapon Mascara Super Curl. Konstig mascara som torkar så blixtsnabbt på fransarna så att du hinner inte måla klart innan fransarna är alldeles stela och det går liksom inte att bygga på mera. Har inte bestämt mig riktigt vad jag tycker om den.
Kajal: vit penna från MUS; Snowflake.


I morgon kommer jag inte hinna göra nåt inlägg... men jag ska försöka hinna fota sminket iallafall. Vi är bortbjudna på fest! Det har inte hänt en nyårsafton sen vi fick barn tror jag (min äldsta är 11...) ! I ett antal år har vi suttit hemma bara vi och firat för oss själva, men nu var det äntligen dags för någon som hade lust att ordna fest för både vuxna och barn. Jag ser verkligen fram emot morgondagen, det ska bli superduberroligt. Det kommer att vara en väldigt trött Marina som släpar sig till datorn på torsdag, jag lovar! Ha en riktigt rolig/sprakig/våt/champagnebubblande nyårsafton alla! Det tänker jag ha....


Sminka lugnt!

10 kommentarer:

Marie sa...

Jag lider med dig!
Inte för att det alls i närheten liknar ditt missöde, men jag käkade skitsnabb lunch på jobbet i Malmö för att hinna gå till Mist-affären som inte ligger långt bort. Men jag glömmer helt av mig, spatserar mycket längre bort till Make Up Store och upptäcker lagom till jag kommit fram att jag måste vända för att hinna tillbaks. Då går jag förbi Mist. Dummer jag!
Jag tror det kommer vara värt det när du väl kommer till Perukmakarn :)
Och förresten, det är en mycket fin Face- skugga du har idag! Och snälla SNÄLLA tänk inte på att göra något ingrepp. Du ser mycket bättre ut än många av oss andra bloggare men det blir inte bättre för att du är missnöjd med dina ögonlock! Kram och gott nytt år!

Anonym sa...

Neeej va snopet, så himla typiskt! Men lite finfin shopping fick du i alla fall ;o) Superfin makeup oxå :o)

Anonym sa...

Nää vad trist att det var stängt! Du får ta nya tag i Januari!
Fina grejer du köpte iaf :)
Gott nytt år!

Bitte sa...

Nej vilken otur att det var stängt!

Teal är ju bara så underbart!

Gott nytt år.

Sminkan sa...

Snygg makeup! Riktigt läcker grön!
Vilken otur med S&P-makaren... Kom ihåg att de brukar ha stängt på måndagar, har jag för mig alla fall, så du inte står utanför och är snopen igen. ;D

Gott Nytt År!

Anonym sa...

Fyy vad jobbigt. Jag hade blivit flyförbannad.haha.

Men sminkngen var iaf jätte fin :) kram malin

marinamake sa...

Marie! Ha ha vad du är rolig... typiskt en sån grej som jag också skulle kunna göra... glömma vad det var jag egentligen tänkte göra, och göra nåt annat istället, hihi! Näädå jag ska inte göra nåt ingrepp... det var mest en reflektion, och en desperatkänsla som kan smyga på en ibland när man inser att man inte är tjugo någe längre. Det jobbiga är inte att börja på att få några år på nacken, utan att inse att insidan är yngre än utsidan och det börjar synas. Man tänker på sig själv som mycket yngre och så tittar man sig i spegeln och inser att så inte är fallet längre, och att andra faktiskt också kan se det numera. Jobbigt sånt ;-) !

Linda! Ja det var lite snopet, men som sagt lite andra kuliga grejjer vart det ändå!

CC! Tja vad ska man säga, var lite pissed off kan du tro! Men jag sak absolut göra ett nytt försök snart!

Sminkjante! Jaa verkligen otur! Teal är superdupersnygg, särskilt fuktad blir den otroligt intensiv. Var på vippen att välja en lila, men det får bli nästa gång.

Sminkan! Tja, jag hade koll på det där med måndagarna... men värsta längsta julstängt hade jag inte räknat med. Bättre lycka nästa gång kanske... Gott Nytt på dig med, ohh du min stora inspirationskälla!

Malin! Tack tack! Ja du, jag kan inte återge ramsan som for runt i mitt huvud när jag stod där och tryckte näsan mot rutan... ;-), den var inte snäll!

Marie sa...

Jag förstår hur du menar, men det är nog inte så illa som du tror.. :)

Anonym sa...

Riktigt snygg make, verkligen dina färger!
(SOM jag grinar till Extreme home makeover, det är riktigt genant!)

marinamake sa...

Marie! Vi ska ju alla den vägen vandra, så det är ju bara gilla läget!

Mimmi! He he, jag riktigt pinsamt är det;-) Tack för komplimangen!

I morse var det återigen dags att filma in veckans video till min Throwback Thursday serie på kanalen. Så det fick bli en gammal palett från...