29 november 2021

CEO,000,000 - P. Louise

Palett nummer två från P. Louise. Beställde ju en "bundle" bestående av tre paletter. Pigmenteringen är helt galet bra, blev nästan lite chockad när jag satte penseln mot huden... kapow bang in your face pigmentering, så jäkla bra. När jag tvättade av mig detta var jag fortfarande alldeles rosa på ögonlocket, pigmenten lämna staining. Det har jag inget emot, försvinner efter ett tag och tyder på bra pigment.

Hur som helst så klev jag upp i morse och började göra mig i ordning. Ont i fingrarna och armen, hängig, frusen, svidig i näsan och antydan till ont i halsen. Kände mig pissig och satt hela tiden och övertalade mig själv att jag skulle palla av att jobba. Gjorde min sminkning och åkte iväg till jobbet, kom dit och någon frågade hur jag mådde... började grina. Jäkla skit. Det visade sig att det fanns en till person som också skulle vara kvar till stängning, det var annars jag som skulle gjort det och vi är sällan två som gör det, men idag var det så. Ovanligt många personal och ovanligt lugnt i butiken, så mina collegor sa åt mig att åka hem. Jag bröt ihop och börjad gråta... tja, man mår inte så bra kanske. Så ja, jag var där i en kvart, sen åkte jag hem igen. Kunde ju ha räknat ut redan när jag klev upp att det skulle bli så där.

Nåja, innan jag for iväg så blev det ju en look med paletten så klart.



Ceo,000,000 palette - P. Louise






Bas för skuggorna: P. Louis Base Rumour 0.2 .
Samtliga skuggor från paletten ovan.
Priceless
Driven
CEO,000,000
Ambition
Icon
Bankroll
Eyeliner: Fluidline Blacktrack från MAC Cosmetics.
Mascara: Bambi Oversized Eye från Loreal.
Bryn: Brow Specialist från HM.




Everlasting Liquid lipstick L.U.V från Kvd Beauty.



Primer: Prime and Fine Pore Refining Anti Shine Base Keep me matte från Catrice.
Bas: Infallible 24H Matte Foundation 10 Porcelain från Loreal.
Puder: Loose Powder Shaker Porcelain från 183 by trend IT UP.
Bronzer: Earth Powder nr 52 från Nouba.
Highlight: Mineralze Blush Just A Wisp från MAC Cosmetics.
Blush: Tutti Frutti Fruit Cocktail Blush Duo Plumagranate från Too Faced.
Mist: Face Mist från Make Up Store.



Så jaa, det blir inget jobb för mig i morgon, efter det får vi se. Vet ju aldrig om nya smärtställen dyker upp, så Orsa Kompani lovar inget bestämt. Blir tidig läggning ikväll i alla fall, känner mig helt under isen. Sitter här med fleece, fårskinnstofflor, dubbla yllefiltar och fryser ändå. 

Ses i morrn!

Inga kommentarer:

Wake Up, Bake Up, Make Up - Saints Angels Sinners x Funny Butter

Så, helgen har kommit och gått. Jag har inte mått bra, hängig, trött, allmänt under isen. Men idag kom mamma över och vi var ute en liten st...