26 augusti 2020

Ayubia Palette - Myali Beauty

Kolla vad som dök upp i min brevlåda idag! Yasmin och Ayubia från Myali Beauty. Myali Beauty är ett brittiskt indy brand som är nyligen startat. Tjejen som äger märket hade tidigare Blush Tribe som hon lade ner eller egentligen "re-brand:ade" till Myali Beauty. Fattar egentligen inte varför. Men, hur som helst, så ville jag ju naturligtvis vara med tåget när det nya släpptes. Finns fler paletter och annat men jag valde de här två till att börja med. Jag gillade ju Blush Tribe mycket så jag var ju så klart nyfiken på det nya.

Jag blev ju inte besviken kan man säga. Fantastiskt fint färgschema i paletterna och jag hade fullt sjå att välja vilken jag skulle börja med. När jag spanat in dessa på Insta, och Myali's sight, You Tube och allt vad som nu finns så har jag hela tiden trott att det var Yasmin som skulle bli min favorit. Så jag blev väldigt förvånad när jag öppnade Ayubia paletten och insåg att den är mycket mer färgglad än vad jag fått intryck från nätet. Men båda är fina så klart. Hade fullt sjå att välja vilken jag skulle börja med.










Bas för skuggorna: Prep+Prime 24-Hour Extend Eye Base från MAC.
Under brynet: Vanilla från MAC.
Samtliga övriga skuggor från Ayubia Paletten från Myali Beauty. Tyvärr har skuggorna inga namn.
Glitter i globlinjen: Glitter Liner Soft Pink från Make Up Store.
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: Highlighter Rose Gold från Kicks.
Eyeliner: Fluidline Looking Good från MAC.
Mascara: Lash Princess Volume Mascara från Essence.
Bryn: Dipbrow Pomade Medium Brown från Anastasia Beverly Hills.




Lets Raise The Bar från Revolution Makeup.



Primer: Nude Magique Blur Cream från Loreal.
Bas: 10HR Wear Perfection Foundation 22 Clair Light från Sephora.
Puder: egen blandning.
Bronzer: Sol de Rio Bronzer från Sephora.
Highlight: Highlighter Rose Gold från Kicks.
Blush: från BH Cosmetics Glamorous Blush Palette.



Blev inte så mycket gjort idag, trött och seg. Men jag åkte i allafall till återvinningscontainrarna och slängde allt skräp som vi sorterat. Vi har kassar som står i vårt uterum (har ingen annanstans att ha dem) och det var överfulla. Skjutsade ena dottern till tandläkaren, vilket resulterade i att hon fick dra ut en visdomstand och sen har jag varit ute och joggat en runda. Det var slitigt men orkade springa längre sträckor utan att gå, så det går kanske åt rätt håll. 

Nu så väntar jobbarhelg torsdag till söndag... så någon joggning bli inte förrän på måndag, om jag känner mig hågad då.

Natti

Inga kommentarer:

Nomad Cosmetics

Fick bli en morgon med Nomad Cosmetics i morse. Valde helt slumpmässigt två paletter och kombinerade ihop dem. Har allvarliga inspirationspr...