15 juli 2019

Sapphire Obsessions Palette - Huda Beauty

Ledig måndag. Fanns inte så mycket att hitta på idag, för regnet har pissat ner. Kan inte vara ute i trädgården, ingen idé att vara ute och springa, det regnar och jag har ont i min häl sedan tre veckor tillbaka. Nåt hände när jag var ute och sprang och jag är svullen och har så ont att jag måste halta när jag går. Så det gick inte. Vi bestämde oss för att åka in till Uppsala. Gubben behövde åka till Biltema för att köpa ett specialverktyg han behöver för att få loss lambdasonden i min bil så att vi kan byta den, den har ju pajat. Vilket gyllene tillfälle att åka med, och stanna till på Sephora medans han är på Biltema!

Så ett litet besök på Sephora blev det idag (och MAC-disken och Make Up Store). Så klart ville jag sminka mig innan vi drog. 




Bas för skuggorna: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion.
Under brynet: m/s Vanilla från Make Up Store.
Samtliga övriga skuggor: från Huda Beautys Sapphire Obsessions palette.
Eyeliner: Ultra Precision Superliner Black från Loreal.
Mascara: the Colossal Volume Expressfrån Maybelline.
Bryn: 24 Hour Super Brow Pomade Medium Brown från Kat von D.







Missy Lynn Color Lock Lipstick Cloud 9 från BH Cosmetics samt läppglans Cyklamen från Face.



Primer: Photo Finish Primerizer från Smashbox.
Bas: Infallible 24H Stay Fresh Foundation 120 Vanilla från Loreal.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronzer: Chocolate Soleil från TooFaced.
Highlight: Rose Gold från Kicks.
Blush: Murumuru Butter Blush Rosy Pink från Physicians Formula.




Kan hända blev det liiite shopping på Sephora. Inte så mycket men ett par saker. Så jag var ju så klart "tvungen" att sminka av mig och börja om från början med en ny look när jag kom hem, ville testa nya grejorna. Och det regnade ju ute...

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Jättefint!
Tråkigt att du har ont i foten, och att det regnar. Å andra sidan kom du till Sephora... och att shoppa är ju alltid kul!
Hoppas att fin fot blir bättre, för det är ju inte kul att gå omkring och halta.

marinamake sa...

Ja du vet inte vad som hände med foten, eller snarare sidan av hälen. I skrivandes stund lite bättre och jag haltar inte längre, men känner fortfarande av det. Inte så svullen längre. Antar att jag överansträngde mig, sprang ju myyycket längre än vad jag är tränad för när bekymret uppstod så jag får väl skylla mig själv. Men Sephora... aldrig fel!

Juvia's Place

Tröttare än tåget i morse... var tvungen att kliva upp liiite tidigare än normal för att vi skulle börja lite tidigare på jobbet. Fokusvecka...