13 juli 2019

Heller än bra...

Hade en ledig dag igår. Efter att ha fixat och donat lite här hemma bestämde jag mig för att sitta ner och göra en sminkning. Det regnade och jag hade inget annat särskilt för mig. Brukar vilja försöka "flippa ut" mina sminkningar när jag ändå bara sitter hemma och inte ska iväg någonstans, bara till att tvätta av sig efteråt. Well, ibland "flippar" jag mer än vad jag faktiskt behärskar och det blir bara crap av alltihopa. 

Den är looken var helt okej, tills jag bestämde mig för att göra en gul eyeliner. Den blev bara klet och jag råkade oavsiktligt kladda gult på lösfransarna och bestämde mig att måla dit lite mera, som en grej liksom. Det ser inte klokt ut...

Oh well... jag satt ju bara hemma och lekte, så det spelade väl ingen roll hur det blev. Men det får en att inse att ens konstnärliga talanger är starkt begränsade... ha ha.





Bas för skuggorna: NYX Eyeshadow Base. Denna kommer jag nu att slänga. Har testat den så många gånger, men den får ALLTID skuggorna att creasa, som ni ser. Jag har tom försökt att använda den bara när jag sitter hemma för att göra sminkningar som jag i princip tvättar bort direkt efter att jag fotat, dvs det sitter på bara några minuter och jag tänker att då kan den duga. Men nej, det creasar innan jag ens har hunnit sminka färdigt. Såå irriterande. Nu åker den i sopen.
Under brynet: m/s Vanilla från Make Up Store.
Yttre vrån: Sketch från MAC.
Samtliga övriga skuggor: från Huda Beauty Neon Obsessions palette.
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: Gammaray från Kat von D's Metal Crush Palette.
Eyeliner: Fluidline Blacktrack från MAC samt NYX Vivid Brights Vivid Halo.
Bryn: Brow Artist Genius Kit Medium to Dark från Loreal.






Studded Kiss Lipstick Motörhead från Kat von D.



Primer: Infallible Mattifying Base från Loreal samt för lite glow, Glow Serum från Beautaniq Beauty.
Bas: Youthful Glow Foundation Beige 000 från Yves Rocher.
Puder: är faktiskt en bronzer men den är så ljus att jag fattar inte hur den kan vara det, däremot väldigt skimrig. Vet inte om det blev så bra i hela fejset dock. ser mest ut som om man är fet i hyn och tyckte inte den fixerade basen särskilt bra. Men så klart, det är en bronzer, inte ett fixeringspuder.
Bronzer: Bronzed Bliss Face Palette Summertime från technic cosmetics.
Blush: Cream Blush Pollen från Apicia.
Highlight: Gammaray från Kat von D's Metal Crush palette.





Tja som sagt, inte mitt bästa...

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Ja det var ju lite annorlunda med gula fransar! Men nu har du testat det också!
I Skåne har vi det varmt, solen skiner. Morgnarna kan vara lite grå, sen smäller värmen till. Som det brukar när man jobbar. Jättehärligt i våra kompakta kläder, man känner hur det rinner på ryggen och man är helt klibbig. Men nu ska jag inte klaga. Skönt med sommar, och ibland är man ju ledig, och ibland slutar man tidigt. Som i morgon, slutar elva!

marinamake sa...

Mja, ibland gör man ju sånt som man undrar vad man tänkte ;-) Ja du sommaren är väl inte hittills vad man önskat. Inte ens i närheten av förra sommaren. hade inte haft nåt emot en repris. Skönt att sluta så tidigt, törs inte ens tänka på hur tidigt du börjat då?

The Amrezy Palette - Anastasia Beverly Hills

Har haft en ledig dag idag. Jag skulle följa mamma och hjälpa henne besikta bilen vid lunchtid. Vaknade tidigt så jag tänkte att jag hinner ...