23 juni 2019

Midsommarafton med Huda Beauty Emerald Obsessions palette

Så har midsommarafton kommit och gått. Jag får liiite panik, för det känns alltid som att när midsommarafton varit så brukar det bara säga swosch så är sommaren över. Lite mera jobb, lite semester och sen är den plötsligt slut. Det går alltid så fort. Men nu ska jag inte vara negativ, jag har haft en härlig midsommarhelg och min semester börjar inte förrän om en månad, så jag har allt härligt framför mig fortfarande.

Midsommarafton firade vi här hemma i huset. Gubbens son och hans familj kom och hälsade på, så det blev sillunch och vi till och med tog en promenad till hembygdsgården och kollade på stångresning. Något jag inte sett på mååånga år, faktum är att jag funderade på om jag någonsin sett det live någon gång. Nån gång, kanske... kommer inte ihåg.

Trots att det bara var familjen hemma så var jag ju så klart tvungen att göra en sminkning. Guldigt och grönt för att matcha blommorna på min klänning. Så klart.




Bas för skuggorna: Lock-It Concealer Cream White Out från Kat von D.
Under brynet: m/s Vanilla från Make Up Store.
Liten dutt i yttre vrån: Carbon från MAC.
Samtliga övriga skuggor: från Huda Beautys Emerald Obessions.
Glitter mitt på locket: 3D Brass Gold från MAC.
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: Golden Flower Crown från Wet n Wild megaglo Highlighting Palette.
Eyeliner: Superliner Ultra Precision Black från Loreal.
Mascara: the Colossal Volume Express från Maybelline.
Bryn: 24 Hour Super Brow Pomade Medium Brown från Kat von D.







Läpplans: Cremesheen Glass Fashion Scoop från MAC.

Jag använder MACs liperase för att jämna ut min egen läppfärg, eftersom den är så pass mörk naturligt att ljusa läppglans och läppstift inte blir så snygga på. Men, då händer detta när man lägger på ett läppglans... randigt/rutigt när det lägger sig i mina veck på läpparna. Inte så snyggt. Det syns dock mest på bild och inte så mycket i verkligheten.



Primer: Photo Finish Primerizer från Smashbox.
Bas: bareMinerals Bareskin Pure Brightening Serum Foundation Bare Shell 02.
Puder: Infinity Filter Light från Linda Hallberg Cosmetics.
Bronzer: Earth Powder nr 52 från Nouba.
Highliht: Golden Flower Crown från Wet n Wild megaglo Highlighting palette.
Blush: Blushon Bubble nr 49 från Nouba.
Mist: H2 Glow Mist från Linda Hallberg Cosmetics.




Det var min midsommarafton det, lugn och stillsam. Hoppas ni alla hade det mysigt!

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Jag håller med gällande paniken! Känns som att jag inte hinner med, rätt som det är så är vi i slutet på augusti. Och nu har jag tidig semester, denna och nästa vecka med. Fast jag tar två dagar i v 34 så det blir nästan en vecka ledigt. Får tänka på det sen när jag går på jobb med alla semestervikarier...
Min midsommar var lugn, var hemma, liten runda i byn bara!

marinamake sa...

Ja du tidig semester är ingen höjdare tycker jag. Jag hade tidig förra sommaren för jag var ny på jobbet och kunde inte välja. I år börjar jag inte förrän v.30. Sen är verkligen allt slut när semestern är slut... usch! Men det ska bli skönt med lite senare semester ändå. Egentligen ville jag börja v 29 men fick flytta fram det en vecka för att vi skulle få ihop det med personalen. Hoppas du hade det trevligt ändå i midsomras!

Her Royal Highness Palette - Saints Angels Sinners x Funny Butter

Dags att filma den andra paletten jag fick från Saints Angels Sinners. Hon skickade mig ju två och den andra filmade jag med igår.  Her Roya...