11 februari 2018

Colour Chaos - Make Up Revolution

Mitt jobbarsmink i går, lördag. Som vanligt lite glitter när det är jobbarhelg. Jag vet inte, tycker att mitt smink var ungefär samma som alltid, men jag fick såå många positiva kommentater igår. Jag blir jätteglad av sånt. Så roligt att folk vågar säga nåt positivt. Jag möter hyggligt ofta griniga, gnälliga och giriga människor i mitt jobb så när någon ger en positiva kommentarer blir man så glad, även om de i det här fallet inte hade med själva jobbet att göra.

Nåja, en knallig en slog jag till på i alla fall. Börjar längta ordentligt efter vår och lite mera färg överhuvudtaget. Bas för skuggorna: Prep+Prime 24 Hour Extend Eye Base från MAC.
Samtliga skuggor från Make Up Revolutions Colour Chaos Palette.
Calm Me Down
My Demons
Me Three
Wkd
Over-Bored
Glitter över indre halvan av ögonlocket: Starry från Make Up Store.
Eyeliner: Fluidline Blacktrack från MAC.
Mascara: In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara från MAC.
Bryn: Dipbrow Pomade Granite från Anastasia Beverly Hills.
Primer: Under Cover Face Primer från IsaDora.
Bas: Studio Foundation Beige från Make Up Store.
Puder: Lock-It Setting Powder Translucent från Kat von D.
Bronzer: Milk Chocolate Soleil från Too Faced.
Blush: Perfect Powder Blusher 06 Pink Blossom  från IsaDora.
Highlight: Emerald från Kat von D´s Alchemist palett.
Retro Matte Liquid Lip Colour Atomized med Metallic Cold Front ovanpå, båda från MAC.

En dags ledighet sen är det dags för jobbet igen. Lite för kort om ni frågar mig. Man e sliten. Jag jobbar nu dessutom sex dagar i rad. Men, det är frivilligt. Har bytt min nästa jobbar lördag med en kollega som behövde byta, det gör att jag jobbar nästa lördag igen och det blir då sex dagar i rad kommande vecka. Å andra sidan så här jag helt ledig två helger i rad efter det. Det har jag inte varit på många år, så det ska bli skönt.

2 kommentarer:

Lotta sa...

Superfint! Så härliga färger! Måste skärpa mig o sminka mig lite mer, hela helgen har jag bara haft mascara. Mörkblå, men ändå. Lite roligare kunde jag ju vara. När jag ändå hade badrummet för mig själv. Men jag har sovit jättedåligt så jag har varit lite trött. I morgon är jag ledig, alltid ledig tisdag när jag jobbar helg. Tänker sova med öronproppar och stängd mobil.
Jobbigt med många dagar i sträck, vi byter på mitt jobb med. Skönt är om man gör ”dagarna” i början, som du nu, och får två helger sen ledigt. Men det är ju bra om man kan byta med varandra!

marinamake sa...

Lotta! Tja är man trött så är ju inte alltid motivationen på topp. Hoppas du får sova bättre snart. Jag stänger alltid av ljudet på min mobil på nätterna. Blir galen på alla blippand och plingande burrande ljud. Ja om man ska byta skift med varandra så är det ju skönt och ta den jobbiga biten först, och få ledigheten sen... annars känns det ju tung. Men absolut bra att man kan byta. Nu ställde jag upp för en kollega, så nu har jag en gentjänst att kräva om det skulle behövas ;-)

Lilla måndag med Morphe Brushes

Så var det måndag igen. Jag har haft ledig helg, har haft mycket huvudvärk och mest tagit det lugnt. Jag har suttit en del och stickat på e...