30 januari 2018

Wish - junk

Nån gång i somras/höstas beställde jag några lack från appen Wish - ni känner säkert till den. De skulle var übermetalliska. Och de är de väl kanske. Fick ingen wowfaktor från de här lacken och de har stått för jag varit totalt osugen att testa dem. Så nu när jag legat hemma och inte orkat sminka mig så fick jag för mig att testa ett av dem. Kommer inte att bli en favorit. Sen är det ju så att alla metalliska lack framhäver alltid alla defekter i nageln. Mina naglar skivar sig ju konstant, så jag har alltid ett lager som är avskalat liksom och det syns otroligt väl med metalliska lack. Likaså så blir, med åldern har jag hört, mina naglar mer och mer räffliga. Liksom långa ränder längs med nageln. Syns också mer med metalliska lack. 

Nåja, jag tror jag betalade 9 kr så man står ut. Och det kan jag ju säga om den där appen, man ska inte beställa grejor därifrån för mer pengar än att man har råd att slänga prylen rätt ner i soporna... mestadels junk måste jag säga. Men det var kul att testa!Lacket har inget namn. Tror det stod nåt nummer på asken, men den har jag inte kvar.
Inga kommentarer:

Wahala sminkning nr 2 - Juvia's Place

Så klart ville jag testa Wahala paletten igen... så många kombos det går att göra med den. Men jag har ju mer nytt som väntar, så vi får se...