16 september 2013

Dagens nagel

Som sagt... ledig dag idag, så himla skönt! Har inte vart nåt vidare väder, så jag har bara skrotat hemma och tagit det lugnt. Gick igenom garderoben och städat undan sommarkläderna och in med vinterkläderna... usch vad tråkigt. En joggingrunda tog jag mig också, perfekt väder för det faktiskt, inte för kallt, inte för varmt. Hann precis innanför dörren så kom det en regnskur... tur ska man ha ibland.
 
Det här lacket är ett sånt 10-kr lack från något billighetsställe, jag fick det av min ena dotter i somras, hon tyckte det var en typisk "mammafärg". Och det hade hon helt rätt i. I verkligheten är detta lack mera åt lilahållet, nästan neonigt. Väldigt läcker färg, inte så bubbelgumsrosa som det ser ut på bilderna.  Märket heter Adena, nr 59, har aldrig sett eller hört innan. Sitter riktigt bra.
 
 
 
 

 
 
Lackade naglarna i förrgår, så för att vara mig så är det bra med så pass lite slitage  på dygn nummer två, brukar få ta av det när det gått två dar annars. Dock har jag brutit av långfingernageln... Väldigt sällan som jag lyckas få mina naglar att bli så här pass långa... så jag nändes inte kapa de andra så att de skulle bli jämnlånga när långfingret rök. Det är ändå en tidsfråga så knäcker jag de andra med. Story of my Life :-( .
Inget smink från mig idag, har kört naturella stilen hela dan :-).

Ha det gott alla!

2 kommentarer:

roxcat sa...

Jag gillar verkligen färgen på det här lacket! Och jag har nominerat dig till en Blog Your Heart Out Award, du kan se min senaste bloggpost för mer info =)

marinamake sa...

Roxcat! färgen är ännu läckrare i verkligheten! åhh tack för nomineringen!

Juvia's Place

Trots att jag började kl 11 i förmiddags och fick sova lite längre och dessutom lagt mig i hygglig tid har jag varit så trött att jag knapp...