27 augusti 2012

Noubasminkning från i våras

 
Hej igen! Här kommer lite gammal skåpmat som jag inte publicerat. Upptäckte att dessa bilder låg som utkast och jag har fullständigt glömt bort dem, ändå sedan i mars. Jag hade fått för mig att jag skulle göra en sminkning som enbart bestod av produkter från Nouba, som jag en gång i tiden varit återförsäljare av. Har följaktligen ganska mycket av deras produkter hemma, framför allt ögonskuggor och läppgunk. Har inte skrivit upp exakt vilka jag använt så ni får hålla till godo ändå.
 
 
 
 


Som sagt samtliga skuggor kommer från Nouba, highlightern och mitt på locket från en av deras Quatroaskar. Den grå i globlinjen är en singelskugga.

Mascaran är Stiletto från Maybelline och som kajal använder jag som vanligt Gel eyeliner från Maybelline också, den är superbra som kajal och sitter kvar ovanligt länge.



 

Nåja, jag vet inte om jag var så himla snygg, för jag hade hittat en foundation från mitt lilla Noubaförråd som jag trodde skulle passa mig. Men icke sa nicke... jag blev helt orange i fejset och dessutom så är den en sån där puderfoundation som man lägger på med fuktad svamp och jag har aldrig varit med om något som fullständigt torkade ut hela ansiktet på noll sekunder. Torr som fnöske och när jag log så rynkade hela ansiktet ihop sig så att jag såg ut som sjuttio eller nåt... Helt vidrigt.
 
 
 
Läppstiftet tror jag inte är från Nouba, kommer inte ihåg, men det spelar väl ingen roll om hundra år.


Tja, vet inte om ni kan se det på bilderna, men jag är helt gulflammig, och jag har aldrig någonsin känt mig så torr i huden.
 
Det var nog alles från mig idag... vi får höras vidare imorgon! Todeloo!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej.Jag tycker du är så duktig på att få till färger.Jag har följt din blogg ett bra tag nu och jag gillar det du gör och det är härligt att vi äldre kvinnor kan blogga med och jag tycker om att du vågar visa upp dig och det skall vara lite rynkor på rätta ställen.Jag målar mig med ganska mycket och gillar mycket färg.Undrar får du aldrig kommentarer ifrån karlar när du är ute och när du målar dig så mycket och fint.
Ha det.Lena.S.

Bitte sa...

Härligt att se dina sminkningar igen! SÅ roligt att du hittade min blogg och att jag blev påmind om din.

marinamake sa...

Lena S! Hej på dej, tack vad roligt att du vill följa mig! Självklart ska väl vi äldre också få roa oss med detta, det är ju det bästa som finns om du frågar mig! Ska väl inte bara vara de yngre förunnat tycker jag. Jo då jag har fått kommentarer här på bloggen från karlar, faktum är att min sambo är en av dem som började kommentera här, det var så vi träffades. Så kan det gå när inte haspen är på ;-)!

Bitte Gärd! Tack! Jaa, visst var det!

Emma P sa...

Jag tycker du var fin, men vet hur irriterande det är när man känner att man valt helt fel foundation och ser helt galen ut. Men det syns inte på bilderna, iaf inte på min mobil:)

marinamake sa...

Emma P! Tja som tur var, så var jag ju bara hemma, alldeles skrynklig och gul... ha ha!

The Royal Europe Palette - Nomad Cosmetics

Sååå jäkla trött i morse. Trots att jag var ledig igår. Helt knockad när klockan ringde. Vi börjar ju liiite tidigare den här veckan pga av ...