Peggy Sage, Coastal Scents, Taylor Made

Jag hade fullständig härdsmälta när jag skulle sminka mig i morse. Stod och glodde in i mitt skåp med alla mina hundratals skuggor och kände mig helt blank i huvudet. Ingen färgtanke eller idé dök upp alls. Jag pillade och petade bland alla burkarna och tiden gick, började bli stressad att bli klar till jobbet. Till slut lyckades jag iallafall bestämma mig att det skulle bli grönt.

Det var när hittade skuggorna från Taylor Made och den gröna Holly, som jag faktiskt undrar om jag någonsin använt. Beställde ett gäng prover därifrån för säkert en par år sedan vid det här laget och jag tror inte alla blev testade. De har liksom blivit liggandes och nu upptäckte jag plötsligt vilken stuns det var i Holly och genast kände jag att jag var tvungen att testa... så, så fick det bli.
Bas för skuggorna: Shimmering lip and eye crayon från Barry M, grön på rörliga delen av locket upp över globlinjen, gräddvit på brynbenet.
Highlight: Reflerts vert från Peggy Sage.
Inre vrån: Marsh från Taylor Made.
Mitt på locket: grön från CS Smokey paletten.
Yttre vrån: Holly från Taylor Made.
Eyeliner: Liner Express från Maybeline. Plus en extra linje med glitter, Emerald Green från CS.
Under ögat: penna från HM Green Mint med Holly ovanpå.
Mascara: the Falsies från Maybelline.


Primer: Smashbox Photo Finish Foundation Primer.
Bas: Wonder finish make up från Maybelline.
Puder: Milk från MUS.
Rouge: Blush on bubble nr 44 från Nouba.Läppenna: Nr 53 Cranberry från IsaDora.
Läpptift: nr 420 Wine Shine från Cover Girl.Man kan bara konstatera att det kanske inte är för bra att ha för mycket att välja på (se mitt inlägg om inehållet i mitt skåp lite längre ned) heller... det kan bli totalt stop när det finns för mycket, man ser inte skogen för alla träd om ni fattar vad jag menar...
Nåja, jag blev sminkad till slut, även denna morgon ;-) !
Ha de, ha de!

Kommentarer

Emma P sa…
Riktigt fint! TMM är över lag grymma även om det såklart finns undantag.
marinamake sa…
Emma P! Tack! Gjorde precis en beställning där... de har 40% på allt för de ska visst "go out of business". Lite synd...
Anonym sa…
Hej!
Råkade hamna på din blogg och tittade runt lite på dina sminkningar. Måste säga att hela du lyser upp lite extra när du har lite mer färg på läpparna.
marinamake sa…
Anonym! Hej, tack! Jo jag vet att lite starkare läppfärg är nog lite bättre på mig än blekt, men ibland orkar man ju liksom inte...;-)!

Populära inlägg i den här bloggen

Salig soppa

The Escape Pod Palette - Kaleidos Makeup

The Worldie Palette - P. Louise