30 december 2009

och här kommer dagens...

Börjar ni lära er hur jag fungerar.... bråttom (har jag jämt), är lika med en färg... och hur man nu kan ha bråttom när man börjar jobba två på eftermiddan och bara går hemma och skrotar för sig själv hela dan innan, det kan man ju undra. Well jag pysslade med annat och så plötsligt var klockan för mycket för att sväva ut i nåt fantasifullt med fem färger... då blir det en, över hela alltet!
Bas för skuggorna: eyeshadow primer från Lumene.
Över hela locket: Cinderfella från MAC.
Highlight: kommer från en palett jag köpte på HM med Betty Boop på "Flirty Eyes", värdelösa skuggor, kommer att hamna på min dotters hylla.
Eyeliner: Liner Express från Maybelline.
Under ögat: penna Remember the Times från MUS med Cinderfella ovanpå.
Mascara: Pulse Perfection från Maybelline.
Kajal: Ultramatte Black från Joe Blasco.Primer: Crystal Radiance från Lumene.
Bas: Noubas Hydrostress nr 7.
Rouge: Mineralize Blush Daft Pink från MAC.
Highlight: Sparkling Glitter Powder Sunkissed från HM.Läppenna: från Nouba.
Läppstift: Color Sensational nr 720 Drive Me Nuts.Idag blev det den största varmaste och bylsigaste koftan jag hade... guuud så kallt det är! Dessutom är butiken jag jobbar i liten, kassan är nära dörren som öppnas stup i kvarten när det kommer folk. Jag har redan tröttnat på att skrapa bilrutorna och sätta sig in en svinkall bil. Jag vill ha VÅR!
Ha det gott alla, sminka lugnt!

4 kommentarer:

Fru Choklad sa...

Enkelt men väldigt snyggt. Måste vara jobbigt när kassan står nära dörren såna här dagar. Håller helt med dig. Våren får gärna komma nu. Längtar så jag blir blå (av köld ha ha.)
Nästa år tar vi inga risker. Vi ska ha minst 2 veckors supervärme och sol så vi har börjat kolla på resor till Spanien redan. Efter nyår beställer vi nog 2 veckor till Mallis. Ååååå vad jag längtar efter värmen nu :)

Emma P sa...

Tur att du har så snygga skuggor att ta till när dte bara blir en skugga! Det var himla fint det här verkligen, kan vara otroligt snyggt med bara en skugga tycker jag.

Sminkan sa...

Bråttom eller inte, det var skitsnyggt ju! En skugga räcker långt, speciellt om den är svart! Du ser fantastisk ut, som vanligt.

Gott Nytt ösnkar jag igen. Hoppas du får en trevlig kväll!

Kram!

marinamake sa...

Fru Choklad! jaa du det kan bli lite kylslaget om tårna vill jag lova! Om jag har lite flax (och det borde jag väl få ha nu tycker jag ha ha) så blir jag bjuden på en resa till thailand senare framåt mars... det ska bli underbart, har inte varit utomlands sedan -92. Lite sol på nosen skulle inte skada!

Emma P! Jaa då det kan också vara snyggt med en skugga tycker jag med. Framför allt är du ju praktiskt att ta till när man har brådis.

Sminkan! Tack tack, svart går ju alltid hem i alla väder, det vet vi ju ;-) Liksom räddaren i nöden. Go fortsättning får jag väl säga nu!

The Grimoire Palette - VE Cosmetics

Ordar inte så mycket ikväll, det är sent och jag är trött, behöver lägga mig. Hur som helst så har jag använt en palett från VE Cosmetics. T...