22 december 2009

Kulor i granen

Jag fortsätter med blingblinget... i morse hade jag en julgranskula i åtanke när jag skulle sminka mig... jaaa, men någonstans ska man ju ta inspirationen ifrån ;-)! Jag tänkte rött, grönt och guld. Typiska julfärger. Bilderna är tagna sent ikväll, efter en helt hysterisk dag, så det känns lite blekt och färglöst, det har liksom morfat bort sig under dagen. Glittret på ögonlocket är dessutom extremt storkornigt, gillar det inte alls... men jag hade inget annat guldfärgat glitter så det fick duga.



Det se inte ens rött ut, snarare nåt brunkoppar aktigt.
Highlightern är e/d goldglow från MUS, det röda längs med globlinjen är den röda delan av Noubas Double Bubble nr 59. Mitt på locket har jag lagt e/d gold från MUS med guldglitter från Makeupstudion ovanpå. Inget bra glitter alls, supergrovt. I yttre V:et har jag lagt lite e/d Mistletoe, men det syns knappt. Har nästan försvunnit helt under dagen. Klumpigt gjord eyeliner med Liner Express från Maybelline.
Under ögat har jag dragit en linje med Frosty Bamboo från IsaDora med Mistletoe ovanpå och sedan glitteryeliner från MUS, Sputnik, ovanpå det. Mascaran är Pulse Perfection från Maybelline.
Min dag har gått i tvåhundraknyck. Började med att jag kom sent till butiken (leksaksbutiken). Som tur var, var min chef där och öppnade vilket hon egentligen inte skulle varit... fick inte någon parkering till bilen, fullt överfallt så jag fick ställa mig på vanliga kundparkeringen till ICA, vilket innebär att jag måste komma ihåg att snurra på P-skivan varannan timme, vad är oddsen på att jag kommer ihåg det när vi har total julrusning i butiken?! Nåja, jag klarade mig från P-bot iallafall. Vi har haft hysteriskt mycket folk, och jag har säkert slagit in minst 50 paket bara idag. Skynda mig hem och ta hand om barnen som varit ensamna hemma. Skulle klä granen, och helst baka knäck, ischoklad, vörtbörd, lussebullar och allt annat som jag inte hunnit ännu. Packa väskor för vi åker till min bror i morgonkväll, och se över alla julklappar så att allt är på plats.... ahhh, vi klädde granen, sket i resten och åkte och hämtade en varsin pizza istället ;-)! Så det blir mitt livs först jul utan knäcken, ischokladen och lussebullarna....
Apropå julgranskula så hann jag iallafall klä granen! Så här ser ni familjen Stahres version, årsmodell 2009. Och jag har själv choppat till stammen med kökskniven som jag berättade igår... bra kvinna reder sig själv!



Nu ska jag nog gå och se över julkapparna innan jag stupar... känner att jag inte riktigt har koll på vad jag köpt till vem... hoppas nu inte det fattas nåt för nu är det defenitivt för sent att fixa till den saken!
Så nu blir det lite tystnad från mig i några dar, åkter som sagt till min bror och hans familj i Uppsala för att fira med dem.
Ha en riktigt skön jul alla... hoppas ni får många efterlängtade klappar under granen. Puss och kram på er!

Sminka lugnt!

6 kommentarer:

Unknown sa...

Hej och god jul Marina!

Jag har läst alla dina inlägg de senaste veckorna men inte hunnit kommentera så mycket. Stort grattis till din lägenhet, och ha en fantastiskt fin jul!

Dina makeuper har varit jättefina, kan inte låta bli att inspireras :)

Sminkan sa...

JAg tycker, igen, att du gjort en superfin jullook! Jag gillar sättet du använder glitter under ögat, förmodligen för att jag själv brukar göra så. Du vet, man känner sig lite "hemma" och blir glad att andra också gör på ett visst sätt. Sen ser det ju helt olika ut på oss, men ändå. :D

Hoppas du får en härlig jul. JAg kommer sakna dig!

Mari sa...

God Jul! Får också passa på att tacka för en inspirerande blogg. Hälsningar från en sminknörd (dock blogglös men kan inte låta bli att följa en och annan beautyblogg bland annat din utmärkta!).

Emma P sa...

jag gillar också din jullook! Vackert med glittret ovanpå skuggan sådär... Bra jobbat med julgranen dessutom;)

Hoppas att du får en härlig jul!
God jul kramar
Emma

marinamake sa...

Marie! God Jul på dig med! Tack vad snäll du är, jag är inne hos dig också och kollar läget var och varannan dag. Glad om jag kan inspirera dig!

Sminkan! Tack snälla! Jo men det är det som är så roligt, att man kan göra på samma sätt och ändå blir det så olika på olika personer. Hoppas du med haft en skön jul! Vad gullig du är som saknar mig, jag blir nästan generad ;-)!

Mari! God Jul på dig med, och tack! Jag är glad om jag kan vara till inspiration. Kanske kan till och med inspirera dig till att starta en blogg! Tack för komplimangen!

Emma P! Tack o tack! En riktigt skön jul önskar jag dig med! kram på dig!

Mylanqolia sa...

This is such a lovely xmas look! I like the extra bling bling.;-) Hope you had a great xmas time.

The Royal Europe Palette - Nomad Cosmetics

Sååå jäkla trött i morse. Trots att jag var ledig igår. Helt knockad när klockan ringde. Vi börjar ju liiite tidigare den här veckan pga av ...