28 oktober 2009

Salig soppa

Grönt idag. Är inte helt nöjd. Det blev lite för kladdigt och ostrukturerat, men det spelar ingen roll egentligen, det är ingen som studerar mig i närbild i verkligheten. Jag ville ha helt silvrigt över hela rörliga delen av ögonlocket och mörkare grönt längsgloblinjen och lite upp över brynbenet. Det blev för mörkt och jag blandade i en klarare grön i överkant mot highlighten. Det var då kladdet började ;-). Sen växlade jag fram och tillbaka mellan de två gröna och det blev som det blev. Men som sagt, ser rätt okej ut i verkligheten så det fick duga.

Det är ju inte så att man har massor av tid att börja om från början på morgnarna precis. Lagt kort ligger liksom...
Bas för skuggorna: silvrig skuggpenna från Smashbox över rörliga delen av locket, och en vit från globlinjen och upp.
Över rörliga delen av locket: effect powder Steel från Gosh.
Yttre vrån och in över brynbenet: en salig soppa av 610 Dark Green från VLD och en skogsgrön nyans från Manlypaletten.
Highlight: en av de vita ur Manly.
Under ögat: penna 911 från Kryolan, med Dark Green ovanpå.
Kajal: Snowflake från MUS.
Mascara: Pulse Perfection Vibrating Mascara från Maybelline.
Eyeliner: Cake eyeliner black från Kryolan.
Primer: Crystal Radiance från Lumene.
Bas: Affinitone från Maybelline.
Puder: från Face.
Rouge: Pink Mink från Avanya.Läppenna: Icy Dream från MUS.
Läppstift: 240 Galactic Mauve från Maybelline.De va de hele...
För övrigt så har jag barnfritt resten av veckan. Barnen har ju höstlov och de ska spendera resten av lovet med pappa. Tyst och skönt är det här hemma. Efter gårdagens känslourladdning med min äldsta dotter är det nog tur att jag får ladda batterierna några dar.
I morgon ska jag dessutom jobba från 9.30 till 21, kommer vara helt död när jag kommer hem. En par gånger per höst/vår har alla butikerna öppet till nio på kvällen och har lite extra bra erbjudanden osv. Jag ska vara hos optikern och vi har en leverantör där som står och visar hela sortimentet av bågar osv. Det är nog tur att jag är ensam när jag kommer hem...
Sminka lugnt!

7 kommentarer:

Bitte sa...

Jag gillar din saliga soppa. Det låter som du får häcken full på jobbet. Hoppas du får slappna av och ta det lungt när du kommer hem.

Linda sa...

åh va snyggt, härliga färger men samtidigt väldigt stilfulla :o) Hur går nya jobbbet, trivs du som optikerassistent?

marinamake sa...

SminkJante! Tack! Jag det blev en lååång dag på båda jobben. Sen var det problem med bussen så jag var inte hemma förrän tjugo över tio på kvällen... borta i drygt tretton timmar, slitsamt1

Linda! Tack snälla! Det går bra på jobbet, mycket mer att ta in än vad jag trott och det kommer ta ett tag innan jag blir varm i kläderna känner jag. Ska snart gå på en lite halvdagskurs som var nåt om linser tror jag, är lite förvirrad just nu ;-).

Linda sa...

Ja visst är det mycket att lära, synfel, olika glastyper, hur man mäter upp glasen, skriver i journaler e.c.t Sen linser på det, de tar sin tid men när man väl tatt in allt så sitter det ;)Lycka till.

marinamake sa...

Linda! Tack snälla, det blir nog bra till slut :-)!

Emma P sa...

Jag tycker att det här blev jättesnyggt, även om det kanske inte blev exakt som du hade tänkt dig:)

marinamake sa...

Emma P! Jodå det blev okej, tack! Det behöver ju inte betyda dåligt bara för att det inte blev som man tänkte sig i huvudet :-)!

The Grimoire Palette - VE Cosmetics

Ordar inte så mycket ikväll, det är sent och jag är trött, behöver lägga mig. Hur som helst så har jag använt en palett från VE Cosmetics. T...