01 november 2009

Oktoberkavalkad

Här kommer min oktoberkvalkad. Ojämnt antal bilder igen... jag valde blundbilder den här gången. Det är ju egentligen där sminket syns bäst. Känns som jag inte varit så variationsrik när det gäller färgerna den här månaden. Och tekniken, tja, den är ju som den alltid är det blir mest "marinamake:ar" om ni fattar vad jag menar ;-)!

Håll till godo!



1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Så mycket smink i min smak!

Fru Choklad sa...

Så mycket vackert och så lustigt att det syns även i sminkningarna att det är höst om du förstår vad jag menar. Det är samma här. Med mörkret blir också sminkningarna dovare och mörkare här med. Lustigt att man följer årstiderna. Gillar utbrytaren i orange och rosa.

swedishlina sa...

Underbara farg kombinationer.... ser att host fargerna i sverige ar underbart morka och dova.. Jag foredrar de morkare fargerna till de mer sommar inspirerade fargerna. Sjalv har jag tidig sommar och den varar till slutet av april. Har bara vinter for 2 manader och det ar forfarande runt 20 pa dagen, knappast vinter eller hur. Men annars ar livet i OZ underbart...

marinamake sa...

Marie! Kul att du gillar!

Fru Choklad! ja det är lustigt, varför tappar man sugen på ljusa, färglada sminkningar bara för att det är höst. Det är samma sak som att jag vägrar ha vita kläder på mig på vintern, typ byxor och sånt...konstigt.

Swedishlina! Halloj, trevligt att se dig här igen! Japp, vet inte om det är typiskt svenskt, att färgerna följer årstiderna... Åååhh jag blir inte ett dugg avis... inte ett dugg! Guu vad underbart det låter med vädret och temperaturerna! Här har vi haft 6 plusgrader idag och då är man glad för att det är "varmt", inte tillstymelse till solsken. Från nu blir det bara mörkare och mörkare... suck!

The Royal Europe Palette - Nomad Cosmetics

Sååå jäkla trött i morse. Trots att jag var ledig igår. Helt knockad när klockan ringde. Vi börjar ju liiite tidigare den här veckan pga av ...