23 oktober 2009

Off topic

Hörrni, kommer ni ihåg att jag var ute på ett sminkjobb för ca en månad sen. En TV inspelning för Peter Sethmans tvbolag Baluba.

Ikväll sänds det första programet i serien, Cirkus Möller. Jag har ju ingen aning om det avsnitt som jag var med och sminkade och även agerade statist i sänds just i kväll, men med lite tur så är det så... annars så kommer det någon annan fredagkväll framöver. Om jag nu inte blivit bortklippt förståss, ha ha! Ni får kolla efter mig utomhus i polisuniform med reflexväst och sen med en grön operationsdress sittande på knä på golvet framför ett lik.

Halv tio, i TV4 ... kolla in en ny skådespelarstjärna, mooohhaahaa!!

5 kommentarer:

Fru Choklad sa...

Jag hade inte tänkt se det, men nu måste jag nästan ju :)
Kram på dig raring (Hoppas allt är väl.)

marinamake sa...

Fru Choklad! Tja, jag hoppas inte jag lurade dig till att sitta och se på nåt som du egentligen inte hade lust till... det kom ju inte med i det här avsnittet tyvärr. Nu blir jag ju tvungen att sitta och titta varje fredag ;-). Tycker egentligen inte att det är ett särskilt roligt programm! Allt är väl! Kram!

Marie sa...

Har ingen tv, men hade absolut tittat annars :)

Fru Choklad sa...

Ingen fara. Vi hade på lite i bakgrunden och fixade med annat så jag satt inte klistrad. Så jag tittade inte direkt, men hade tvn under bevakning :) Vill ju inte missa dig ju :)

marinamake sa...

Marie! Ingen TV??

Fru Choklad! Man vet ju aldrig, jag kanske är bortklippt ;-)!

The Grimoire Palette - VE Cosmetics

Ordar inte så mycket ikväll, det är sent och jag är trött, behöver lägga mig. Hur som helst så har jag använt en palett från VE Cosmetics. T...