22 februari 2009

Sminkjobb

Igår var jag ute och gjorde ett sminkjobb. En tjej som skulle på kadettbal på Karlbergs Slott. Hennes kille studerar där till helikopterpilot och vi höll till på hans "studentrum" inne på slottet. Hade ingen aning om att dom faktiskt ligger förlagda inne på området när dom pluggar där. Coolt ställe att bo på...

Hur som helst, Sanna hårfrissörska, och jag och rykte ut för att pynta henne inför kvällen. Ohh va många tjusiga pojkar i uniform vi fick se...;-)
Tyvärr så fick vi aldrig se henne helt klar med klänningen på, eftersom det var för tidigt för henne att byta om när vi var färdiga med hår och smink. Men det var en väldigt tjusig silvergrå, blank, lång, rak, slimmad klänning med bara axlar och lite strass och pärlor vid bysten. Urtjusig! Till det skulle hon ha svarta handskar och en svart väska.


Här har vi bara hunnit lägga basen och puder. Förvandling pågår!Bildspam...
Knäppte inte några "under tiden"-bilder, man är ju så uppe i vad man gör så man glömmer ju det liksom...Okej, ögonen är klara... ska lägga rouge och munnen, men först tar Sanna över och fixar håret!Allt detta löshår ska fast i hennes eget hår... fattar inte hur det går till! Men innan det ska allt håret upp på spolar en stund, och efter det ser det ut så här!


Håret ansades lite i topparna, på med ytterligare ett ton hårspray och sen var det klart! En del av bilderna blev tyvärr lite suddiga...

Visst blev hon urtjusig!

Det var allt från mig den här helgen. Blev inte så många inlägg, har inte hunnit... det är väl lustigt att jag har mindre tid på helgerna än vardagkvällar! Ja, men så är det... vi hörs imorgon!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Jättesnyggt jobbat! och vackra ögon o långa fransar hon hade tjejen

Marie sa...

Marina, jäääklar vad duktig du är! Hon blev ju sjukt snyggt sminkad! En dundersotning, det där är ju precis som man vill ha det! Borde ha känt dig lagom till mitt bröllop, det fattar jag ju nu :)

Maja sa...

Jättesnyggt! Du är jätteduktig :) Ingick hår i din utbildning också eller när lärde du dig det?

marinamake sa...

CC! Tack! Jaa, de där fransarna skulle jag dööö för!

Marie! Åhh tack snälla du för de snälla orden! Jag kan ju säga att visa är lättare att sminka än andra... liksom bättre förusättningar för att lyckas. Det här var en sån tjej, otroligt vackra ögon och vad man än gör så sitter det som en smeck! Hon vågade dessutom ha lite färg, det är det inte så många som gör, tycker jag.

Maya! Tack snälla! Näe jag kan inte alls hår, har tummen mitt i näven där får man väl säga... Det var en tjej som heter Sanna som var med mig på jobbet, hon är hårfrissörska. Superduktig!

Sminkan sa...

Väldigt tjusigt. Hennes ögon blev fantastiska!

Anonym sa...

Vilken sminkning!!!!Vilka ögon!!!!

Anonym sa...

Jag håller med, ögonen är verkligen helt underbart fint sminkade!

marinamake sa...

Sminkan! Tack! Hon hade verkligen fantastiska ögon, gick liksom inte att misslyckas... Allt blir snyggt på en sån!

Anonym! Tack, snälla du!

Gråpyre! Tack va ni är snälla, hon var en underbar modell ju!

Anonym sa...

Oj va fin hon blev..:)

marinamake sa...

Inthemake! Ja men visst blev hon!

Fru Choklad sa...

Hon blev jättesnygg och måste ha varit väldigt nöjd. Åhh vad är väl en bal på slottet ? Det var verkligen EVIGHETER sedan jag var på en bal!

marinamake sa...

Fru Choklad! Å det måste ju va fruktansvärt långtråkigt, å tråkigt ååå alldeles underbart! Jag har varit på bal en gång, riktig bal alltså. Det var också en kadettbal. Det var i mitt tidigare liv... på Hedenhös tid!

Star Nails NP11 - Nordic Cap

Star Nails från Nordic Cap... billigt lack som jag köpt för en tia på ICA typ. För hundra år sedan. Jäkligt snygg färg, men inte den bästa k...