29 februari 2020

Linda Hallberg Cosmetics

Jag hade två presentkort på Kicks som låg här hemma. Fick ett i julklapp av äldsta dottern och ett när jag fyllde år av gubben. Jag visste direkt vad jag ville beställa, har väntat på lite rabattkuponger och sånt som man får från Kicks innan jag beställde. Och sen började Linda Hallberg promota en ny produkt som skulle komma så jag avvaktade också vad det skulle vara innan jag beställde.  Men nu så... i torsdagskväll sent, klockan var över elva på kvällen när jag lade beställningen och klockan fyra dan därpå, igår fredag fick jag ett mess att jag kunde hämta paketet. Jädrans... det gick inte ens ett dygn mellan beställning och hämtning.



Jag har nääästan alla produkter från Linda... har följt henne ända sån långt innan hon blev känd, gillar henne skarpt och vill gärna stötta henne så mycket jag kan. Så den här gången blev det så klart hennes nyaste produkt Interstellar. En flytande ögonskugga som går att använda till allt möjligt, som glitter typ överallt, ögonskugga, highlight osv osv. Enchanted Mysteries ögonskuggspalett, sååå fin. Fusion Kit, pennor som går att använda till typ allt. Och så charpe diem... pennvässaren. Har vässat hennes pennor med min vanliga vässare tidigare och den har liksom tuggat upp pennorna. Sen såg jag nåt klipp med någon som hade samma problem men som köpt hennes vässare så jag tänkte att jag testar om det blir nån skillnad. Det blev det.






Bas för skuggorna: 24Hour Photo Finish Shadow Primer från Smashbox.
Under brynet: Grädde från Färg.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Light Year från Linda Hallberg Infinity Deep palette.
I globlinjen: Umbra från Infinity Deep paletten.
Yttre vrån: Fornax från Infinity Deep paletten.
Inre halvan av ögonlocket: Ara från Enchanted Mysteries Palette och duttat ovanpå det Interstellar.
Under ögat: penna Altair Flash från Linda Hallberg Cosmetics och ovanpå det Mars från Infinity Deep Palette.
Dutt i inre vrån: Interstellar från Linda Hallberg Cosmetics.
Kajal: Altair Flash.
Mascara: Bad Gal Bang! från Benefit.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.




Penna Altair Flash över hela munnen och duttat över Infinity Glass och Interstellar allt från Linda Hallberg Cosmetics.



Primer: Infinity Glass från Linda Hallberg Cosmetics.
Bas: Born To Glow Foundation Pale från NYX Cosmetics.
Puder: Infinity Filter Light från Linda Hallberg Cosmetics.
Bronzer: blandning av Cigar och Zwicky från Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette.
Blush: Andromeda från Infinity paletten.
Highlight: Interstellar från Linda Hallberg Cosmetics.




Tja så som ni märker blev Linda Hallberg för hela slanten idag. Kanske inte min bästa sminkning, men jag ville framför allt testa den där Interstellar grejen. Det blev som det blev.

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Jag tycker det blev jättefint! Interstellar verkar ju hur läcker som helst!
Har inte blivit färdig med att kommentera dom andra sminkningarna, men så fint med glitter! Dog lite när jag såg den där glitterpaletten med grönt! Så himla fin! Och 80-talet... ja det var ju så man såg ut! Gillar ändå färgerna. Tycker det blev läckert! Nagellacket var också hur fint som helst! Smart att göra på det viset.
Tråkigt att du inte mår bra än, men bra att du kan vara hemma och vila upp dig. Visst är det så att den psykiska tröttheten är jobbig, den kan man inte vila bort. Jag är ju själv så också nu, fast lite bättre känns det ändå, iom jag slipper stressen på jobb. Fast det tar väl ändå lite tid att varva ner ordentligt. Jag försöker tvinga ut mig en stund på dagen, men det regnar så mycket så det är inte alltid det funkar.
I veckan var jag dock en tur till stan, så då sminkade jag mig! Var ju nästan två veckor sen, och då märker man hur mycket bättre man känner sig med smink i fejset.
I fredags fyllde sonen år, 22. Han hade lite önskemål om både kaka och glass, så det gjorde jag. Inget avancerat. Men denna vecka har jag ju faktiskt gjort lite saker, och det känns bra.
Just nu skiner solen, så kanske kan jag komma ut på en liten promenad?
Kram!

marinamake sa...

Jaa, den är verkligen häftig, den där Interstellar, måste användas mera! Den gröna glitterpaletten är superhäftig men det var lite svårt att applicera glittret, finns paletter i rosa och lila också, lite sugen på dem faktiskt. 80-talet ja, jo visst såg man ut så där... men jag tycker att det känns lite för "nära" har lite svårt för 80talet. Det var färglatt och så och det gillar jag ju, men jag vet inte, det var så mycket som var gräsligt också.
Ja du det verkar trögt att komma på benen, nu börjar ju ändå jobba i morgon tisdag, förkylningen är inte helt bra, men ändå betydligt bättre. Hostar fortfarande men det ingår ju liksom i paketet att man hostar länge.Tröttheten beror ju på så många saker och det går nog inte över förrän jag kommer till rätta med depression/utmattning så det kommer ta tid. Jag har i princip inte tagit mig utanför dörren på tre veckor, förutom nån liten tur med bilen till Ica, men absolut inga promenader, har inte haft krafter till det, även om jag känner att det nog skulle behövas, kondisen är är inte på topp. Jag är van att vara ute och springa en del, men det har helt kommit på skam de sista två åren så jag kommer behöva börja bygga upp mig igen.
Tja lite smink kan verkligen få en att känna sig mycket bättre, det piggar ju liksom upp. Mysigt med lite födelsedagskalas, han är precis mittemellan mina två äldsta i ålder då. Skönt att du fick lite gjort, då mår man bättre efteråt och kanske ett tecken att man går åt rätt håll.
Ta hand om dig, så får vi krya på oss!
Kram!

I morse var det återigen dags att filma in veckans video till min Throwback Thursday serie på kanalen. Så det fick bli en gammal palett från...