16 december 2019

Julsminkning nr 16

Så har lediga dagen kommit och gått... fort går det och jag har inte åstadkommit ett skit av vad jag egentligen borde. Borde har börjat förbereda lite inför julen, kanske baka lite, ta fram lite mer pynt och diverse annat som borde bli gjort. Men näe... jag har INGEN lust. Har så lite julfeeling som man bara kan ha, känner bara ångest och stress av hela skiten. Bröt nästan ihop och började lipa när jag kollade in min jobbapp för att se hur jag jobbar i veckan. Vi har öppet 9-21 hela veckan och jag har flera timmar mer att jobba än vad jag brukar. Kommer att vara hemma 21.30 i morgonkväll. 21.00 på onsdag, 22.15 på torsdag och 18.30 på fredag. Åker hemmifrån ca 8.30 varje morgon... I HATE IT!! Att jag kommer hem så sent beror ju på mina restider, tar minst en och en halv timme att komma hem, lite olika beroende på när jag slutar, och det är ju inte jobbets fel, men ändå... SUCK!

Så jaa jag tappade lusten på allt och satte mig i källarn bland sminkent... igen. Så en, Marina är på dåligt humörsminkning, kommer här.






Bas för skuggorna: Lock-It Concealer Cream White Out från Kat von D.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Cherry Soda från Jeffree Star's Blood Sugar Palette.
I globlinjen samt yttre vrån: röda skuggor från Huda Beauty's Ruby Obsessions Palette.
I yttre vrån: även lite dutt av Enchanted Forrest från Make Up Geek.
Mitt på ögonlocket: Buried Gold samt glitter Champagne Beach från Tarte's High Tides & Good Vibes Palette.
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: från technics Cosmetics Electric Beauty Palette.
Eyeliner: Fluidline Dark Envy från MAC.
På vattenlinjen: penna Avoir Flash från Linda Hallberg Cosmetics.
Mascara: Top+Bottom Mascara Ebony från Ardell.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.




Läppstift: N.Y.C 110 från Viva la Diva.




Primer: Bare With Me Hydrating Jelly Primer från NYX Cosmetics.
Bas: Moisturizing Foundation Stick Ivory från E.l.f Cosmetics.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronzer: Earth Powder nr 52 från Nouba.
Highlight: guldiga delen Barely Dressed Mineralized Skinfinish från MAC.
Blush: Blushon Bubble nr 51 från Nouba.



Så nu ska jag lägga mig och så att kan kliva upp i morgon och försöka börja avverka min vidriga vecka.

Natti!

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Jag förstår att du mår dåligt och känner dig stressad med ett sådant schema! Usch! Gräsligt! Men jag tycker faktiskt att sminkningen är fin! Jättefin!
På fredag kväll får du ta ett glas vin (eller två) och sätta på lite julmusik. Och sen bara koppla av! Ni kanske kan hjälpas åt med julstöket på lördag sen? Det ”viktigaste” liksom. Köp färdigt det du kan!
Själv hostar jag fortfarande, och dottern har varit hemma från skolan två dagar. Julstöket blir ju lidande, här har det inte hänt så mycket heller.
Försök ta det lugnt i veckan nu, andas!
Kram

marinamake sa...

Tack snälla du för dina goa ord... började nästan gråta. Jag är überkänslig och tål ingenting, inte ens att folk är snälla ha ha, hänger ihop med min ångest antar jag. Ja, tiderna är gräsliga, kommer att jobba till nio på kvällen dagen innan julafton med, hemma vid tio om jag tar bilen. Det suger ju. Men i helgen är jag ledig, och jag ska definitivt ta ett glas vin eller två och gubben tycket vi skulle ta hämtmat så slipper vi fundera på det. Vi ska göra de nödvändigaste i helgen, städa lite, pynta och jag ska göra lite knäck (som jag inte kan leva utan till jul) och lite annat men inte större ståhej. Gubben gillar att laga mat, så han får fixa lite med det, och ju blir det ju oavsett hur man gör.

Men jösses att du hostar fortfarande! Usch det är så himla jobbigt, hoppas du får sova på nätterna ändå. Jag hostar med men det gör jag nästan alltid. Även när jag inte är sjuk. Ibland undrar jag om det lite astmahosta, det var någon som sa till mig att det låter som astmahost, lite torrt sådär. Men vad jag vet har jag inte astma så jag vet inte. Hostar göra jag i allafall, liksom retas i halsen hela tiden.

Ta hand om er nu, så hörs vi, kram kram!

The Smoky Palette - Beauty Bay

Så här kommer fredagens look. Jag jobbade sent, stängning i butiken. Det var ju fredag så jag slog till på lite glitter i looken.  En ny pal...