31 oktober 2019

Djävulens hotta fru

Ledig dag som varit pissig... vaknade med huvudvärk som övergick till en migränattack. Det är så jäkla vidrigt. Satte mig och tänkte att om jag gör nåt jag gillar så att jag slappnar av så kanske det släpper. Men nääe, jag kunde inte ens börja, hade så ont att jag mådde illa. Tog en migräntablett och gick och lade mig. Slumrade i en timme ungefär och sen hade det faktiskt släppt. Kände fortfarande av det, men betydligt bättre.

Till slut, sent på eftermiddagen så satt jag och dottern oss därnere i källaren och gjorde en varsin Haloweensminkning. Min är kanske inte så fantasifull som hennes. Jag har aldrig haft någon större fantasi är det kommer till sånt där. Mimmi hade hittat en bild på Insta som hon härmade.

Jag tänkte någon sorts "röd som djävulen"-sminkning. Mimmis kommentar; "du ser ut som djävulens hotta fru" . Ha ha!

Jag använde min nya foundation från NYX som jag av misstag köpte fel färg. Den blir totalt vit i mitt ansikte. Vitt puder uppepå det. Ville få en spöklik blekhet och jag har inte bronzat utan använt en mer gråaktig shading för att bli lite mera spöklig.




Bas för skuggorna: Lock-It Concealer Cream White Out.
Under brynet: Matte Eyeshadow Walking Heartbeats från MAC.
I globlinjen: röd skugga från Huda Beautys Ruby Obsessions Palette.
Inre halvan av ögonlocket: Swoon från Kat von D.
Yttre vrån: Carbon från MAC.
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: Petal Metal Highlighter från Smashbox+VLADA.
Kajal: Anger Mood Crayon från Linda Hallberg Cosmetics.
Eyeliner: Epic Ink Liner från NYX Cosmetics.
Mascara: Top+Bottom Mascara från Ardell.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.







Everlasting Liquid Lipstick Witches från Kat von D, samt mitt på läppen Anger Mood Crayon från Linda Hallberg Cosmetics.



Älskade unge, du e så duktig!




Primer: Bare With Me från NYX Cosmetics.
Bas: Born To Glow Pale från NYX.
Puder: Nordic Nude Air-Light Loose Powder 1 Translucent från Lumene.
Shading: blandning av skuggor Nougat och Peppar från Färg.
Highlight: Ofra Cosmetics Nikkie Tutorials Collab Cloud 9 Highlighter.
Blush: Sketch från MAC.
Topper över highlightern och blushen: Nabla Skin Glazing Adults Only.
Mist: Infallible Fixing Mist från Loreal.



 De va de hele!

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Så häftigt! Jättefina sminkningar! Man ser att din dotter har ärvt din sminktalang. Själv har jag inte gjort nån halloween sminkning. Men jag var en snabb runda på Rusta, och då hade jag faktiskt glitter på ögonen. Det är ju fredag! Blev så nöjd så jag tänkte jag vill göra samma i morgon. Men det beror på om det regnar, som det gör just nu. Då är det inte lönt.
Ja det är ju jobbhelg... Långa veckan, men den korta helgen. Har varit ledig idag och sen är jag ledig tisdag. Börjar känna mig dålig igen, så typiskt. Hoppas du slipper mer huvudvärk! Krya ordentligt!

marinamake sa...

Tack! Tja jag tycker ju att hon är duktigare än mig, särskilt när det kommer till fantasisminkningar, det har jag aldrig varit bra på. Ja vi har ju samma jobbarhelger, så jag jobbar också i helgen, tråkigt. Har varit dåligt på glitter på sistone, kanske får köra det i morgon söndag på jobbet. Trist om du känner dig dålig igen, mitt har äntligen försvunnit. Men huvudvärk, det dras jag med titt som tätt. Så har det alltid varit.

I morse var det återigen dags att filma in veckans video till min Throwback Thursday serie på kanalen. Så det fick bli en gammal palett från...