15 oktober 2019

Dark Magic - Morphe X Jaclyn Hill

Häromsistens fick jag hem Morphe's The Jaclyn Hill Palette som jag beställd från Look Fantastic. Jag är väl typ den sista på planeten som skaffat den. Hur som helst när jag beställde den  så beställde jag samtidgt två andra minder paletter även de av Jaclyn Hill. Idag var det Dark Magic paletten som fick komma fram. Den har mörka murriga gröna, bruna och blågrönaktiga toner i sig. Mörk jaa, men passar perfekt nu på hösten. Beställde även Bling Boss från Jaclyn Hill som går i lila toner... helt i min smak så klart. Vi får se när jag testar den. Kanske redan i morgon.




Bas för skuggorna: Eyeshadow Primer från Lumene.
Under brynet: m/s Vanilla från Make Up Store.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Silk Creme från Morphe's The Jaclyn Hill Palette.
Strax under Silk Creme: Potion från Jaclyn Hill's Dark Magic Palette.
I globlinjen: Inside Job från Dark Magic Paletten.
Inre halvan av ögonlocket: Powder Cut från Dark Magic Paletten.
Yttre vrån: Busted från Dark Magic Paletten.
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: Rose Gold från Kicks.
Eyeliner: Epic Ink Liner från NYX Cosmetics.
Mascara: Damn Girl! från Too Faced.
Bryn: Dipbrow Pomade Medium Brown från Anastasia Beverly Hills.







Läppenna: Sculpting Lipliner 68 Rum Raisin från IsaDora.
Läppstift: Sculpting lipstick 68 Rum Raisin från IsaDora.



Primer: Pore Filler Primer från NYX Cosmetics.
Bas: Born This Way Pearl från Too Faced.
Puder: Infinity Filter Light från Linda Hallberg Cosmetics.
Bronzer: Earth Powder Nr 51 från Nouba.
Highlight: Rose Gold från Kicks.
Blush: från BH Cosmetics Glamorous Blush Palette.
Mist: Face Mist från Make Up Store.




Jag klev upp kvart över fem i morse, började lite tidigare eftersom vi hade morgonmöte innan öppning och jag bestämde mig för att vara duktig och ta tåget istället för bilen.  Så nu är det rejält grusigt under ögonlocken. Så, natti natti!

2 kommentarer:

Lotta L sa...

När jag kollar igenom dina fina färgglada sminkningar blir jag så sugen på att göra nåt linkande själv. Men jag är alltid för trött på morgonen. Eller jag hinner inte, alternativ det ösregnar så jag tycker inte det är lönt. På mina lediga dagar orkar jag inte heller... Får väl skärpa mig och använda lite av mina grejer. Måste kolla om jag har nåt orange!

Jag var ju dålig förra veckan, feberfrossa och hosta bla. Var väl nån megaförkylning. Så jag var hemma hela veckan. Började jobba i måndags. Och nu är det snart jobbhelg igen! Den långa. Usch. Har varit ledig idag och är även ledig i morgon, det är det bästa med denna veckan. Får väl pigga upp mig med lite glitter!

marinamake sa...

Hej Lotta! Vad tråkigt att du varit så dålig. Mitt halvdana verkar ha gått över. Blev aldrig sjuk. Man får vara glad för det lilla. Roligt om jag inspirerar dig till att vilja sminka dig. Men jag fattar, man är trött på morgonen och inspirationen är inte alltid på topp. För mig är mitt sminkande mitt andningshål... det är min stund på dagen, när jag får göra vad jag vill och ägna mig åt det som jag tycker är roligast och jag får sitta för mig själv när ingen annan stör mig. Jag tror det är mycket det som motiverar mig till att ta mig tiden, även fast det är tidigt och jag är ju faktiskt inte en morgonmänniska alls. Jag har också jobbarhelg som väntar. Känns som om det aldrig är något annat...

I morse var det återigen dags att filma in veckans video till min Throwback Thursday serie på kanalen. Så det fick bli en gammal palett från...