21 mars 2019

Blacklit - MAC

Jag har en ledig dag idag. Så för första gången på läääänge sitter jag faktiskt här på dagtid och lägger upp gårdagens smink. Jag är för en gångs skull ensam hemma. Min gubbe har ÄNTLIGEN fått jobb. Han har gått hemma i nästan två år (men vi har ju bara bott ihop i ett drygt år) vilket ju har inneburit att jag alltid haft sällskap när jag haft mina lediga dagar. Jag är typen som tycker om att vara själv ibland. Blir lite stressad av att alltid ha någon inpå mig. Så, numera när jag har lediga dagar som inträffar mitt i veckan så kommer jag att vara själv hemma, faktiskt himla skönt. Även fast jag älskar min gubbe, så behöver jag var själv ibland. Och dottern är ju i skolan med. Så, jag sitter här med min kaffekopp och datorn vid köksbordet och knattrar. Ska försöka få lite mera gjort sen idag också.

Så, gårdagens smink fick bli en sotning. Älskar sotningar så ni har sett såna här åtskilliga gånger. Jag hade en stark fredagskänsla igår på jobbet, vi var alla på gott humör, tjoade och tjimade. Jag skulle dessutom få gå hem klockan fem, vilket är väldigt tidigt i min värld, kändes nästan som om jag jobbade halvdag. Härlig feeling igår alltså. 




Bas för skuggorna: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion.
Under brynet: Coconut Shake från Loreal.
Längs brynbenet ovan globlinjen: m/s Smog från Make Up Store.
Över hela rörliga delen av ögonlocket: Electric Cool Eyeshadow Blacklit från MAC.
Eyeliner: Fluidline Blacktrack från MAC.
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: ljusaste delen av Isadoras Face Sculptor Strobing.
Mascara: the Colossal Volume Express från Maybelline.
Bryn: 24 Hour Super Brow Pomade Medium Brown från Kat von D.






Amore Matte Metallic Lip Crème 10 Pretty Problematic från Milani.



Primer: Infinity Glass från Linda Hallberg Cosmetics.
Bas: Matte Foundation Milk från Make Up Store.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronzer: Sol de Rio Bronzing Powder från Sephora.
Highlight: ljusa delen från IsaDora Face Sculptor Strobing.
Blush: Blushon Bubble nr 120 från Nouba.




Vi får se om jag kanske hinner sitta i min källare i eftermiddag och göra en sminkning kanske... men jag har några "to do" saker på listan först. Kanske... vi får se.

Inga kommentarer:

The Smoky Palette - Beauty Bay

Så här kommer fredagens look. Jag jobbade sent, stängning i butiken. Det var ju fredag så jag slog till på lite glitter i looken.  En ny pal...