18 februari 2019

Space Dust - W7

Lite livstecken från mig. Har varit helt under isen i den värsta influensan jag haft på många många år. Eller, jag vet inte ens om det varit influensa eftersom jag inte haft feber. Men förkyld, bihåleinflammation, öroninflammation, ögoninfektion och en hosta som håller på att ta kål på mig. Har i princip inte varit ur sängen/soffan sedan jag gick hem tidigt från jobbet ännu förra lördagen för över en vecka sedan alltså. Idag måndag fick jag gå till doktorn igen, känner mig lite bättre men orkar absolut inte gå till jobbet. Så sjukskrivning ytterligare en vecka och äntligen fick jag hostmedicin. 

Så något smink har det ju inte varit tal om, mitt ena öga har varit extremt kladdigt och jag har ju varit så hängig så jag har inte ens orka tänka tanken.

Lite nagelbilder har jag i allafall. Detta är ett budgetlack för en tjuga typ. Har några lack från det här märket som alla är helt ok, men det här var inte riktigt min cup of tea. Tyckte färgen såg snygg ut i flaskan, med glitter och så. Men den är alldeles för skir. Täcker dåligt ute i topparna. Och lite för fisig i färgen. Kanske skulle blivit bättre med ett mer täckande grönt lack som bas kanske.







Inga kommentarer:

Oceanic Palette - Ace Beauté

Den här paletten har jag spanat in i många år. Har alltid velat ha den men fraktkostnader från det här företaget är svindyr. Och på det komm...