22 augusti 2018

Färglatt och rynkfritt ;-)

Jag tänkte att jag får väl passa på att göra en lite färgglad sommarsminkning medans det fortfarande är lite sommar kvar ute. Här har det börjat bli rejält kyligt, framförallt på kvällarna. Natten till idag bar det bara fyra grader. Fy och usch! Jag frös som en tok när jag skulle till jobbet och fick slita fram en jacka. Liiite för tidigt för det ännu tycker jag. Nåja, det är ju inte förbjudet att göra färglada sminkningar annars på året så klart, men jag har ju annars en tendens att vilja göra lite mörkare sminkningar, även om de fortfarande kan innehålla en hel del färg. 




Bas för skuggorna: Eyefix från Face samt Lock-It Concealer Creme White Out från Kat von D.
Under brynet: Coconut Shake från Loreal.
Mitt på locket: The Cream Eyeshadow 301 från 3Ina.
Samtliga övriga skuggor: från BH Cosmetics Take Me Back To Brazil palette.
Eyeliner: Tattoo Liner Trooper från Kat von D.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.
Mascara: the Colossal Volume Express från Maybelline.






Retro Matte Lipcolour Moon Landing från MAC.



Så gnetar jag på med att försöka få till några bra helhetsbilder. Har ju övergått till att använda mobilen när jag tar dessa, de andra bilderna tagna med vanlig kamera. Vad jag inte fattar är varför alla selfiebilder får liksom en grå hinna över sig, de ser ju alltid lite grådisiga ut. Har en huawei som ju är kända för att ta väldigt bra bilder. Och knäppa framåt ja, det blir superfina bilder, men selfiebilder näe, de blir alldeles disiga.



Primer: Infallible Mattifying Base från Loreal.
Bas: Infallible 24H Stay Fresh Foundation 120 Vanilla från Loreal.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Blush: blandning av Unwritten och Outlaw från Nars True Story Palette.
Highlight: Devotee från samma palett som ovan.



När jag kommit hem från jobbet försökte jag hitta någon sorts inställning på kameran och hittade nåt som skulle förbättra selfiebilder. Hmm tja, det var ju bara nåt sorts filter som gör att man blir helt slätstruken i fejjan. Jag är ingen fan av filter och grejor och använder aldrig det, tycker att det är så fejkat. Så nu får jag försöka lista ut hur jag får bort den där inställningen från min telefon. Men rynkorna försvann ju i alla fall... ha ha! Bilderna är dock fortfarande grådisiga.




Så här har ni mitt blurrade rynkfria fejs... man ser ju helt konstig ut om ni frågar mig. Måste försöka få bort den där inställningen från kameran.

Inga kommentarer:

Saints Angels Sinners

I går dök det äntligen upp ett paket som jag väntat på i över en månad. Jag vet inte vad tullen håller på med... Men hur som helst så är det...