13 april 2018

Hit the pan

Man skulle kunna tro att ens favoritprodukter skulle vara nåt tjusigt highend märke, eller nåt coolt trendigt märke. Det har i princip aldrig hänt att jag har använt slut på en produkt såvida jag inte råkat smasha sönder den, så att smulorna försvinner iväg. Men igenom användning enbart... näe aldrig. Mascaror, visst, de torkar, bli gamla och måste bytas ut. Likaså foundations och puder, de är mera förbrukningsvaror. Men ögonskuggor, rouger och sånt. Aldrig. 

Men kolla vad som hänt här nedan. De produkter jag använt mest, och ständigt sträcker mig efter är två budgetprodukter och jag har snart lyckats göra slut på dem, bara genom användning. 




Ett rouge från IsaDora. Pink Blossom. När jag köpte detta tänkte jag att det nog egentligen var lite för bebisrosa, men att tja... jag kan väl använda det ibland. Jag har använt det hela tiden... (nu har färgen utgått).

Ögonskuggan Creme Brulee från Wet n Wild. Använder denna i princip varje dag. Detta är typ förpackning nummer två jag förbrukar (fast den första slog jag faktiskt sönder). I min värld en perfekt highlight skugga som jag använder närmast under brynet. Dagligen. Trots att jag äger säkert minst femton liknande färger av alla de sorters märken och varianter både i paletter och som singles.

Så näe, favoritprodukter behöver inte var dyra, fina grejor. 

2 kommentarer:

Lotta sa...

Nej visst är det så, det måste inte vara dyrt! Och det är rätt svårt, tycker jag, att komma ner i botten på både ögonskuggor och rouge. Jag har gjort det när det gäller rouge, fast nu kommer jag inte ihåg vilken det var. Puder går åt lite mer här hemma, Isadora anti redness nånting är favoriten.

marinamake sa...

Ja det är svårt att komma till botten på saker och ting, men på dessa två har jag ju faktiskt lyckats. Puder gör jag också av med, men jag kör med löst puder. Mitt vardagspuder är också från IsaDora, hittar bara det på nätet.

The Talk Is Cheap Palette - P Louise

Måndag igen... jag sov extremt dåligt, igen. Såå trött att jag nästan sjukanmälde mig. Sminket blev bara skit och allt kändes eländigt. Vi h...