26 september 2016

Blå Måndag - Star of Bombay - Orly

Dags för Blå Måndag hos Emelie Blowfish igen. Jag har letat fram ett lack som jag haft lääänge. Köpte det av Karin på Vacker&Underbar för ett antal år sedan. Någon kollektion som jag som vanligt inte kan komma ihåg namnet på. Men med Indisk anknytning på namn och färger. 

Jag kommer ihåg att jag blev besviken på färgen. Ytterligare ett lack som är så mörkt att det ser svart ut vid första anblicken. Använde det en gång och sen har det stått. Nu fick jag för mig och använda det, och nu plötsligt så tyckte jag faktiskt om det. Så det kommer jag att använda snart igen.

Första bilderna tagna utomhus, mulet väder.

Inomhus med blixt, och då ser man att det faktiskt finns en aaaaningens skimmer i lacket.Sen kröp solen fram och jag fick dessutom för mig att piffa upp det med lite glitter topcoat från Loreal. Detta gjorde jag när lacket suttit på ett par dagar.Vad tycker ni?


2 kommentarer:

makeupbyblowfish sa...

Jag förstår vad du menar med att det ser så mörkt ut att det ser svart ut. Men jag gillar Orlys lack överlag, men detta var sådär. Lite för mörkt, men fint med glitter till!

marinamake sa...

Emelie! Ja det finns många såna lack, som nästan blir svarta... Inte vad man vill alltid. Gillar också Orlys lacker rent generellt, finns ju många andra fina färger där.

Wahala sminkning nr 2 - Juvia's Place

Så klart ville jag testa Wahala paletten igen... så många kombos det går att göra med den. Men jag har ju mer nytt som väntar, så vi får se...