15 mars 2016

Star Nails NP05

Solen visade sig så jag störtade ut och fotade lite naglar. Detta är vad som sitter på mina naglar idag, men i morgon får det ge vika för lite grönt. Karins Gröna Onsdag ni vet... Jag gick ju en riktig långpromenad idag, som jag skrev i inlägget innan. Solen visade sig inte en sekund på hela promenaden. Men så när jag kommit hem och hade duschat, då minsann kröp den fram.  Så jag lackade naglarna lite snabbt och sprang ut i solen för att fota. Lite för snabbt kanske, för jag lyckades så klart sabba pekfingernageln... eller ja, lacket alltså. Som vanligt... lyckas nästan alltid sabba det på någon nagel. har väl för lite tålamod att sitta still tillräckligt länge.




Detta är Nordic Cap Star Nails. Inget flashigt lack alls, finns ofta i såna där stora lådor med hundratals lack i alla färger nedslängt huller om buller. Typ på Willys, ICA och liknande. Kostar typ tio kronor. Kanske inte bästa kvalitén, men som jag tjatat många gånger om så sitter ju inget lack, dyrt eller ej, särskilt länge på mina naglar, så jag märker ingen större skillnad. De här lacken har inget namn, bara ett nummer, sånt är så trist. Mycket roligare med nåt klämkäckt namn.





Lite vårig färg, vad som helst för att framkalla lite vår, värme och sol!

Inga kommentarer:

Wake Up, Bake Up, Make Up - Saints Angels Sinners x Funny Butter

Så, helgen har kommit och gått. Jag har inte mått bra, hängig, trött, allmänt under isen. Men idag kom mamma över och vi var ute en liten st...